Swift & Ignis με μικτή κατανάλωση 3,9 lt/100km, Vitara & Scross με μικτή κατανάλωση 4,6 lt/100km

Η Suzuki συμπληρώνει φέτος τα 100 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στον κόσμο της αυτοκίνησης, συνεχίζοντας την διαχρονική της πορεία της με την παροχή κορυφαίων προϊόντων, που συνδυάζουν την άριστη ποιότητα με ασυναγώνιστες τιμές, πάντοτε με σεβασμό προς τον άνθρωπο και το  περιβάλλον. 

Το 2020 αποτελεί έτος ορόσημο για την μάρκα, καθώς πέραν της συμπλήρωσης ενός αιώνα από την ίδρυσή της, σηματοδοτεί, παράλληλα, την έναρξη της Νέας Υβριδικής εποχής Suzuki, με όλα τα αυτοκίνητα της γκάμας να είναι αμιγώς υβριδικά. Τα νέα υβριδικά μοντέλα της μάρκας έρχονται σε πλήρη εναρμόνιση με την περιβαλλοντική ευαισθησία της Suzuki και την αυστηρή της πολιτική για την οικοδόμηση ενός καθαρού και ασφαλούς περιβάλλοντος, έχοντας στραμμένο το βλέμμα στην αδιάλειπτη βελτιστοποίηση των προϊόντων της με την χρήση των πιο σύγχρονων και εξελιγμένων τεχνολογικών καινοτομιών.

 Τα αυτοκίνητα της Suzuki εξασφαλίζουν εξαιρετικές επιδόσεις, ασύγκριτη οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων μέσω του συστήματος Suzuki Hybrid που διαθέτουν. Μειωμένο είναι και το κόστος συντήρησης, αλλά και ο περιορισμένος θόρυθος λειτουργίας στην καμπίνα των οχημάτων. Παρέχουν αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια, όντας εξοπλισμένα με τα προηγμένα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, πλούσιο εξοπλισμό, που διαθέτουν από την βασική τους κιόλας έκδοση, αλλά και αξιοπιστία που εκφράζεται με 5 χρόνια εγγύηση, προνόμια που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το όνομα της μάρκας. Με προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας και προσιτή τιμή, η SUZUKI διαθέτει σήμερα εξαιρετικές προτάσεις για την αγορά καινούριου αυτοκινήτου.

Τα παραπάνω έρχεται να συμπληρώσει το πρόγραμμα βιώσιμης αυτοκίνησης HYBRID FOR U, που καθιστά την απόκτηση ενός υβριδικού αυτοκινήτου ευκολότερη από ποτέ.Το πρόγραμμα HYBRID FOR U προσφέρει έκπτωση που ισοδυναμεί με ολόκληρο ή μέρος του Τέλους Ταξινόμησης κάθε υβριδικού αυτοκινήτου Suzuki, δίνοντας, έτσι, την δυνατότητα σε κάθε οδηγό να εισαχθεί στη νέα εποχή Suzuki και να απολαύσει όλα τα πλεονεκτήματα των νέων υβριδικών της μοντέλων IGNIS, SWIFT, VITARA και S-CROSS. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προνόμια του νέου προγράμματος βιώσιμης αυτοκίνησης HYBRID FOR U απευθυνθείτε στην επίσημη αντιπροσωπεία του δικτύου: Χαροντάκης Α.Ε.,στη Λεωφόρο Σουδας 245, ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2821096026 & 2821075333 και email: [email protected][email protected] 

Η Χαροντάκης Α.Ε. αποτελεί ένα από τα παλαιότερα μέλη του Επίσημου Δικτύου της Suzuki, εκπροσωπώντας τη μάρκα Suzuki ως Εξουσιοδοτημένος Έμπορος και Επισκευαστής για το νομό Χανίων. Στις σύγχρονές της εγκαταστάσεις στη Λεωφόρο Σούδας θα καλύψετε κάθε σας ανάγκη γύρω από τον υπέροχο κόσμο του αυτοκινήτου, πάντα με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών διακεκριμένης αξίας. 

Παραλαβή αυτοκινήτων με όλες τις προφυλάξεις υγιεινής και ασφάλειας στο λιμάνι της Σούδας

Η Χαροντάκης Α.Ε. βρίσκεται στο πλευρό σας συνεχίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία της και κατά τη διάρκεια της δύσβατης για όλους κατάστασης της πανδημίας. Το εξειδικευμένο της προσωπικό είναι άρτια προετοιμασμένο να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη με συνέπεια και άριστη εξυπηρέτηση, τηρώντας και εφαρμόζοντας πιστά όλους τους κανόνες υγιεινής, σεβόμενοι τον συνάνθρωπο και εξασφαλίζοντας την ασφάλεια όλων΄΄.

Τόσο τα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, όσο και ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα της Χαροντάκης Α.Ε. απέναντι στον καταναλωτή, καθιστούν την εταιρεία στην κορυφή των πωλήσεων στον Νομό σταθερά τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook