Ο Ευγένιος Κίτσας ξεπέρασε μεν την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο τον έχει καταβάλει οργανικά, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο βασικό σχήμα της Χερσονήσου στο ματς με τον Ασπρόπυργο να κρίνεται ως εξαιρετικά αμφίβολη . Την Πέμπτη ο 28χρονος επιθετικός αποχώρησε από τη προπόνηση μετά από ένα μισάωρο ενώ σήμερα αποφασίστηκε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα ώστε να προφυλαχθεί. Ο Βαρδάκης θα τον πάρει βέβαια στην αποστολή, αλλά προβληματίζεται για το αν θα πρέπει να τον συμπεριλάβει στο βασικό σχήμα.

 

Σίγουρα εκτός είναι ο τιμωρημένος Αριστεινίδης, ενώ «παίζει» το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Τζιράκης, παρότι είναι ανέτοιμος. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Ανδρέας Μπέρκης.

Συγκέντρωσαν 3.000 ευρώ! 

Το διοικητικό συμβούλιο που συγκάλεσαν τα μέλη του Ολυμπιακού Χερσονήσου με σκοπό την ανεύρεση χρημάτων προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα των διαιτητών έπιασε… τόπο! Οι διοικούντες συγκέντρωσαν το ποσό των 3.000 ευρώ που απαιτείται για τους διαιτητές και τουλάχιστον για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον Ασπρόπυργο δεν υπάρχει πρόβλημα!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook