Το δεύτερο lockdown είχε σαν αποτέλεσμα οι περισσότερες από εμάς να έχουμε αρχίσει ήδη να δουλεύουμε από το σπίτι, με αποτέλεσμα να βυθιζόμαστε ολόκληρη τη μέρα στις cosy πιτζάμες σας και να έχετε τα μαλλιά σας πιασμένα σε έναν ατημέλητο κότσο. 

Ωστόσο, όταν προκύπτει ένα zoom meeting με τους συναδέλφους, θα πρέπει να φαινόμαστε ξεκούραστες, λαμπερές και γεμάτες ζωντάνια.

Πώς θα το καταφέρουμε αυτό;

1. Είναι σημαντικό να δίνετε βάση στην ενυδάτωση της επιδερμίδας σας, εφαρμόζοντας πάντα την ενυδατική σας κρέμα, ή ακόμα καλύτερα μια ΒΒ cream με χρώμα που θα σας χαρίσει ένα flowless αποτέλεσμα.

2. Δώστε έμφαση στα ζυγωματικά σας και το βλέμμα σας, εφαρμόζοντας highlighter στα μήλα του προσώπου σας, την εσωτερική γωνιά των ματιών σας αλλά και κάτω από το φρύδι σας.

3. Προσθέστε λίγο χρώμα στο πρόσωπό σας με ένα creamy blush, το οποίο μπορείτε κάλλιστα να χρησιμοποιήσετε και στα χείλη σας.

4. Τέλος, δεν ξεχνούμε ποτέ τη μάσκαρα ή οποία θα δώσει ένα boost στο βλέμμα, χωρίς καν να εφαρμόσετε σκιές στα μάτια σας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο από την αγαπημένη Laura Byrnes, για να εμπνευστείτε αλλά και για να πάρετε μια ιδέα του πως φαίνεται το ιδανικό μακιγιάζ για τα online meeting σας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook