Η εταιρεία αναγνωρίζοντας τη σημασία που έχει το μεγάλο ταξίδι της μάθησης και της γνώσης στη ζωή των παιδιών, προσέφερε την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, tablets για να διευκολύνει την πρόσβαση των μαθητών στην τηλεκπαίδευση

Η ΑΝΕΚ LINES, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία που είναι αντιμέτωπη με τη μεγάλη πρόκληση της πανδημίας και πάντα με φροντίδα για τις νέες γενιές που σηματοδοτούν την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, στηρίζει τους μαθητές του Δήμου Χανίων. Η εταιρεία αναγνωρίζοντας τη σημασία που έχει το μεγάλο ταξίδι της μάθησης και της γνώσης στη ζωή των παιδιών, προσέφερε την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, tablets για να διευκολύνει την πρόσβαση των μαθητών στην τηλεκπαίδευση.

Η ΑΝΕΚ LINES, που στέκεται δυναμικά και διαχρονικά αλληλέγγυα στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας, ανταποκρίθηκε για ακόμη μία φορά στις επιταγές των ημερών δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή της στο Δήμο Χανίων και στις ανάγκες δεκάδων οικογενειών και μαθητών.

Ο Αντιπρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES, κ. Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης με αφορμή την  δωρεάν των tablets στο Δήμο Χανίων υπογράμμισε: «Για όλους μας στην ANEK LINES, τα παιδιά είναι το μέλλον του τόπου μας, είναι η συνέχεια και η ελπίδα, ο λόγος για τον οποίο οφείλουμε καθημερινά να αγωνιζόμαστε. Στις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες, με την πανδημία να καλπάζει και τις αποστάσεις να μεγαλώνουν, ας μην απομακρυνθούν τα παιδιά μας από τη γνώση και τη μάθηση: τα «θεμέλια» εκείνα που θα τους δώσουν τα εφόδια για να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο».

Η ΑΝΕΚ LINES πιστή στις αρχές της και με σεβασμό προς την Κοινωνία, στέκεται για μία ακόμα φορά αλληλέγγυα σε εκείνους που χρειάζονται στήριξη. Με ευαισθησία και φροντίδα, λίγο πριν από αυτά τα διαφορετικά Χριστούγεννα, στέλνει μήνυμα ελπίδας με πρόσημο αισιοδοξίας για το αύριο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook