«Είμαι ευγνώμων στον Θεό που οι νεκροί δεν είναι 200, 300 ή 500, όσοι θα ήταν σε άλλες χώρες με τα δικά μας πληθυσμιακά στοιχεία».

Εξαιρετικά ανεβασμένοι τόνοι μεταξύ των καλεσμένων της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Τετάρτης. Φιλοξενούμενοι ήταν ο Στέλιος Κούλογλου από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος από τη ΝΔ και οι δημοσιογράφοι κκ Στρατάκης και Τσαπρούνης.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μεταξύ άλλων τόνισε ότι στέλνοντας 6 μπορεί κάποιος να απομακρυνθεί για σωματική άσκηση από τον τόπο κατοικίας.

Μεταξύ των θεμάτων που κλήθηκε να σχολιάσει ο βουλευτής της ΝΔ ήταν και αυτό της viral φωτογραφίας του Κυριάκου Μητσοτάκη από την βόλτα του στην Πάρνηθα.

Εκεί λοιπόν υπήρξε ένταση με τον δημοσιογράφο Γιάννη Στρατάκη, όταν ο τελευταίος του επεσήμανε οτι ο Πρωθυπουργός καταπάτησε τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

«Τους 100 νεκρούς την ημέρα δεν το λέω με στόμφο ή με τόνο. Το 100 νεκρούς το πλησιάζω με δέος και συντριβή. Το μόνο για το οποίο μπορώ να είμαι ευγνώμων στον Θεό, στους Έλληνες και μετά στην στην κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι που οι νεκροί δεν είναι 200, 300 ή 500, όσοι θα ήταν σε άλλες χώρες με τα δικά μας πληθυσμιακά στοιχεία», ανέφερε αρχικά ο βουλευτής της ΝΔ.

Και συνέχισε «ο πρωθυπουργός κάθε σαββατοκύριακο πηγαίνει στην Πάρνηθα για να κάνει ποδήλατο. Έτσι αποφορτίζεται. Δεν πηγαίνει σε κότερα, δεν καπνίζει πούρα και όταν συναντάει κόσμο του μιλάει».

Στη συνέχεια και εν μέσω αντεγκλήσεων με τον κ. Στρατάκη ανέφερε ότι «όταν ρωτάτε τι μήνυμα έστειλε ο Πρωθυπουργός, γελοιοποιείστε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook