Ένα θρίλερ αλλά με ευτυχώς αίσιο τέλος, για μια οικογένεια Γερμανών που μένει τα τελευταία χρόνια στην περιοχή της Μεσσαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 83χρονος που διαμένει σε χωριό της περιοχής έφυγε από το σπίτι του προχθές γύρω στη μία και μισή το μεσημέρι για να πάει για περπάτημα.

Ο ίδιος έχει προβλήματα υγείας, αλλά συνηθίζει να περπατάει γι αρκετή ώρα σε καθημερινή βάση. Οι ώρες όμως περνούσαν και ο ηλικιωμένος Γερμανός δεν είχε επιστρέψει.  Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίδα, το γεγονός ότι ήταν πάντα συνεπής και επέστρεφε μετά το περπάτημα στο σπίτι του, φόβισε τη σύζυγό του η οποία τηλεφώνησε στην Αστυνομία γύρω στις 7 χθες το απόγευμα. Αμέσως άρχισαν οι αναζητήσεις από αστυνομικούς και πολίτες.

Τελικώς, ο 83χρονος βρέθηκε πεσμένος σε  ένα χωματόδρομο ανάμεσα στο Σίβα και στο Λίσταρο. Ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, παγωμένος και αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Το κινητό του τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο και δεν μπορούσε να καλέσει σε βοήθεια ή να απαντήσει στις κλήσεις που του έγιναν Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι αισθητά βελτιωμένη.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook