Μάλλον στο μικρότερο χρονικό διάστημα Πανελλαδικά ανήκει  η Περιφέρεια της Κρήτης, όσον αφορά την υποβολή των αιτήσεων για το εξοικονομώ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα 15 πρώτα λεπτά είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία, έχοντας απορροφηθεί το σύνολο των πόρων και δημιουργεί ταυτόχρονα μία φοβερή απορία όλο αυτό. 

Ποιοί πρόλαβαν να καταθέσουν όταν η όλη διαδικασία, όπως την παρακολουθήσαμε ζωντανά χρειαζόταν περισσότερο από 14 λεπτά, συνεπώς έτσι και αλλιώς έβγαινες εκτός από τον χρόνο που δόθηκε από το Υπουργείο, προκειμένου να υποβάλλεις την αίτηση σου. Υπάρχει μια γενική απογοήτευση και κατακραυγή από τους αιτούντες και τους μηχανικούς αυτή την ώρα, οι οποίοι για δεύτερη φορά μέσα σε έναν χρόνο βλέπουν να επαναλμβάνεται το ίδιο. 

Κατακραυγή προς το Υπουργείο από το σύνολο των μηχανικών και ενεργειακών επιθεωρητών, οι οποίοι δούλεψαν για το κόσμο τους άοπλα εδώ και πολλές μέρες προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα τα σχέδια τους και οι οποίοι βλέπουν τα σχέδια τους να πέφτουν στο κενό. 

Οι ανησυχίες, οι φόβοι και οι υποψίες για τον τρόπο που το Υπουργείο θέλησε να υλοποιήσει την διαδικασία με το ερώτημα να παραμένει ένα. Ποιό χέρι και ποιός υπολογιστής κατόρθωσε να εντάξει αίτηση σε χρόνο λιγότερο από 14 λεπτά και πόσα χιλιάδες χέρια βρέθηκαν, ώστε να απορροφηθεί το ποσό που αντιστοιχούσε στους κρητικούς. Να δωθούν εξηγήσεις για το βατερλώ. 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook