Ένας διαφορετικός εορτασμός φέτος 

Παρουσία λίγου κόσμου και φορέων πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί σήμερα, η δοξολογία για το νέο έτος  στον  Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου.

Στην λειτουργία παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής, καθώς και καθώς και φορέων της αυτοδιοίκησης.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την καθιερωμένη Δοξολογία, ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιττα και ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος, ευλογημένο, ειρηνικό και δημιουργικό, ”με αγάπη και με τη χάρη  Θεού να ξεπερνάμε όλα τα προβλήματα ειδικά την πανδημία που πλήττει όλο τον κόσμο”.

Από την πλευρά του Περιφερειάρχης Χανίων, ευχήθηκε υγεία, αισιοδοξία, δύναμη, αγάπη και ελπίδα. ”Ενωμένοι περάσαμε έναν δύσκολο χρόνο, ενωμένοι να συνεχίσουμε και τον επόμενο χρόνο για να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων”. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης, εξέφρασε την ελπίδα του να ανοίξουν τα καταστήματα και να υπάρξει μία επιστροφή στην κανονικότητα, ώστε η οικονομία να ανακάμψει. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook