Ένα μεγάλο μπράβο στις εταιρείες SIMPLE CITY και TERRA CRETA.

Στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε, η προσφορά εταιρειών προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, γίνεται ακόμα μεγαλύτερη και ουσιαστική.

Τους τελευταίους μήνες, το εστιατόριο “O Κρητικός”, μοιράζει καθημερινά μερίδες φαγητού σε ανθρώπους από το Κερατσίνι, τη Δραπετσώνα και το Πέραμα, περιοχές με μεγάλο πρόβλημα φτώχειας και ανεργίας (από τα μεγαλύτερα σε όλη τη χώρα). Ξεκίνησε με 50 μερίδες φαγητού την ημέρα, οι οποίες σταδιακά αυξήθηκαν και σήμερα ξεπερνούν τις 700.

Την προσπάθεια αυτή επιβράβευσε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο οποίος βρέθηκε στην ταβέρνα και διαπίστωσε από κοντά τον καθημερινό αγώνα των ανθρώπων αυτών.

Πλέον, το εστιατόριο “O Κρητικός” έχει και άλλους αρωγούς στην προσπάθεια του, καθώς δύο γνωστές κρητικές εταιρείες, προσέφεραν προϊόντα τους για την στήριξη των άπορων οικογενειών.

Ο λόγος για το κατάστημα Simple City Α.Ε., από τα Χανιά (κόμβος Μουρνιών) που έστειλε ράντζα-κρεβάτια και στρώματα προκειμένου να μοιραστούν σε οικογένειες που τα είχαν ανάγκη, αλλά και την εταιρεία Terra Creta από το Κολυμβάρι που τυποποιεί ελαιόλαδο.

Γιατί η προσφορά δεν έχει όρια και αφορά όλους μας!

Δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε το εστιατόριο «Ο Κρητικός» με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα.

Καλή χρονιά!!! πάνω από 750 χοιρινες μπριζόλες σήμερα με ρύζι και πατάτες. Σήμερα μοιρασαμε και ρουχαλάκια,…

Pubblicato da Ταβέρνα ”Ο Κρητικός” su Mercoledì 6 gennaio 2021

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook