Τίτλοι τέλους έπεσαν στην συνεργασία μεταξύ του ΑΟΧ και του Βενιζέλου Ανυφαντάκη. Όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή από τον σύλλογο, το συμβόλαιο του πάικτη λύθηκε κοινή συναινέσει και πλέον ο Ανυφαντάκης είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο της προτίμησής του.

Η αιτία για την εξέλιξη αυτή είναι οικονομική. Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, στον παίκτη προτάθηκε σημαντική μείωση αποδοχών, την οποία δεν δέχθηκε. Ο ΑΟΧ πρότεινε στον Ανυφαντάκη να συνεχίσει στην ομάδα, λαμβάνοντας όμως μόνον τον βασικό μισθό, ή, έναλλακτικά να πάει δανεικός στον Ακρίτα. Η άρνηση ήταν αυτονόητη εκ μέρους του Ηρακλειώτη, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να φύγει από την ομάδα.

 Ταυτόχρονα, την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του ΑΟΧ έκανε την Παρασκευή το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του σύλλογου, ο Δημήτρης Ραπτάκης. Ο δυναμικός Ηρακλειώτης αμυντικός, δήλωσε ότι επέλεξε τον ΑΟΧ, διότι είναι ένα \”οργανωμένο και φερέγγυο σωματείο\”, ενώ υποσχέθηκε στους φιλάθλους ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό αγωνιζόμενος με τα Χανιά στην Football League 2.

Τέλος, ο αγώνας του ΑΟΧ με τον Παναιγιάλειο, που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, θα ξεκινήσει στις 14:30 αντί για τις 15:00, όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια αρχή. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook