Ακόμη 22.934 νέα κρούσματα καταγράφηκαν σε 24 ώρες

Την παράταση της απαγόρευσης των πτήσεων από και προς τη Βρετανία αποφάσισε ως την 1η Φεβρουαρίου λόγω της παραλλαγής του νέου κορονοϊού που εντοπίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Ρωσία. Την είδηση ανακοίνωσε η ρωσική υπηρεσία που είναι αρμόδια για την αντιμετώπιση της επιδημίας της COVID-19 ενώ παράλληλα στη χώρα μέσα σε 24 ώρες καταγράφηκαν περίπου 23.000 νέα κρούσματα.

Η Ρωσία, η οποία έχει ήδη καταγράψει ένα κρούσμα της παραλλαγής του νέου κορονοϊού που εντοπίστηκε στη Βρετανία, η οποία θεωρείται ότι είναι πιο μεταδοτική, έχει απαγορεύσει τις πτήσεις από και προς τη χώρα αυτή από τις 22 Δεκεμβρίου.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων οι ρωσικές αρχές κατέγραψαν το 24ωρο που πέρασε 22.934 νέα κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων τα 5.001 στη Μόσχα, με τα οποία ο συνολικός αριθμός τους ανήλθε σε 3.448.203 στη χώρα αυτή, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση παγκοσμίως όσον αφορά τον αριθμό κρουσμάτων.

Οι ρωσικές αρχές ανακοίνωσαν επίσης ότι 531 άνθρωποι πέθαναν εξαιτίας της COVID-19 το 24ωρο που πέρασε, ανεβάζοντας τον συνολικό απολογισμό των νεκρών στη χώρα από την νόσο αυτή σε 62.804.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook