Δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τη φύση του περιστατικού – Αναφορές για πιθανή χρήση χημικών – Οι εμπλεκόμενοι έχουν συγγένεια μεταξύ τους.

Η Αστυνομία και η Πυροσβεστική της Νέας Υόρκης ανταποκρίθηκαν σε κλήση για να επέμβουν σε ένα περιστατικό σε κτίριο στο Κουίνς, την Πέμπτη, που άφησε ένα άτομο νεκρό και τέσσερις τραυματίες, τρεις από αυτούς σε σοβαρή κατάσταση.

Δεν έχουν προκύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη φύση του συμβάντος, ωστόσο πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για πιθανή χρήση χημικών. 

Οι πυροσβέστες δέχτηκαν κλήση αμέσως μετά τις 6:30 π.μ. (τοπική ώρα) για να σπεύσουν σε μια τοποθεσία στη λεωφόρο Hempstead του Κουίνς.

Ένα από τα θύματα, υπέστη καρδιακή ανακοπή, ανέφεραν αξιωματούχοι που βρέθηκαν στο σημείο.

Η αστυνομία έκανε γνωστό ότι το άτομο που πέθανε ήταν ένας 72χρονος άνδρας. Ο ελαφρά τραυματίας, που λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη, είναι 30 ετών και τα άτομα που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση είναι δύο γυναίκες 37 και 29 ετών και ένας άνδρας 31 ετών. Όλοι έχουν συγγένεια μεταξύ τους και για τον σκοπό αυτό εξετάζεται το σενάριο περιστατικού ενδο-οικογενειακής βίας.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook