Η Δόξα Δράμας εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την αναβολή του αγώνα με τα Χανιά, ενημερώνοντας ότι δε θα διεξαχθεί ούτε το ματς που ακολουθεί με τον Εργοτέλη.

Όπως τονίζει η ομάδα της Δράμας η εκδίκαση της υπόθεσης για τη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής θα γίνει την Πέμπτη (21/01) και κατά συνέπεια έπρεπε να αναβληθούν τα δύο μέχρι τότε παιχνίδια της. Παράλληλα παρουσιάζεται σίγουρη για επίλυση του θέματος και για συμμετοχή της στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα όσα ακούγονται και γράφονται για την αναβολή του παιχνιδιού της πρεμιέρας στα Χανιά, δηλώνει τα εξής:

1.Ότι η εκδίκαση της υπόθεσης  που αφορά στην χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Super League 2, έχει οριστεί για την επόμενη Πέμπτη 21/01/2021 από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών και κατανοούμε απόλυτα ότι για λόγους τήρησης νομιμότητας, έπρεπε έως τότε να αναβληθούν τα παιχνίδια της ομάδος μας.

2.Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στα θεσμικά όργανα του κράτους και ήμαστε απολύτως βέβαιοι καθώς ο φάκελός μας είναι από όλες τις πλευρές καθόλα νόμιμος, ότι αυτό την ερχόμενη Πέμπτη θα αποδειχθεί με τον πιο αδιαμφισβήτητο τρόπο και μετά από δέκα μήνες αγωνιστικής απραξίας, η ομάδα μας θα δώσει τον πρώτο της αγώνα για το Πρωτάθλημα στην Ξάνθη.

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, εργαζομένους αλλά και φιλάθλους να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά και πάνω απ’όλα με υγεία, που είναι και το μεγάλο ζητούμενο της εποχής μας.

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook