Μπορεί στο ματς με τον Παναιτωλικό ο Εργοτέλης να έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια όμως σίγουρα κέρδισε έναν παίκτη για τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

Ο λόγος για τον Ζαχαρία Καβουσάκη τον 22χρονο Κρητικό τερματοφύλακα που για δεύτερο συνεχόμενο ματς στο πρωτάθλημα υπερασπίστηκε την εστία του Εργοτέλη και τα πήγε περίφημα δείχνοντας παρά το νεαρό της ηλικίας του αρκετή ωριμότητα στις επεμβάσεις του και στην εν γένει παρουσία του μέσα στο γήπεδο.

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Εργοτέλη μίλησε στο επίσημο σαϊτ της ομάδας για την παρουσία του στα δύο ματς που αγωνίστηκε ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στη συνέχεια της σεζόν ενώ έστειλε και το μήνυμα του στους φιλάθλους του Εργοτέλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζ. Καβουσάκη στο «www.ergotelis.gr» :

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό
«Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη, ωστόσο δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για να σκοράρουμε, ωστόσο δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Αξίζαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Έχουμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε και να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα».

Για την απόδοση και συμμετοχή του στα δύο παιχνίδια
«Πιστεύω ότι δεν τα πήγα άσχημα. Είχα κάποιες καλές επεμβάσεις σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μου και ελπίζω το ίδιο να είναι και ο προπονητής μου από εμένα. Στην αρχή των αγώνων είχα άγχος αλλά στην διάρκεια το ξεπέρασα».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος
«Θέλουμε να συνεχίζουμε να δείχνουμε την σοβαρότητα που είχαμε και στα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Θα δώσουμε ότι έχουμε για να πάει η ομάδα καλύτερα και να πετύχουμε τους στόχους μας. Πιστεύω ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα δείχνουμε όλο και καλύτερο πρόσωπο».

Ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας
«Τους ευχαριστούμε για την χθεσινή τους παρουσία και την βοήθεια που μας έδωσαν. Θέλουμε να συνεχίζει ο φίλαθλος κόσμος να έρχεται στο γήπεδο για να μας στηρίζει και εμείς από την πλευρά μας δεν θα τον απογοητεύσουμε. Τους θέλουμε κοντά μας και πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα δώσει ακόμα πιο δυναμικό παρόν».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook