Από τι προήλθε ο θάνατος της 54χρονης γυναίκας

Δεκατέσσερις κακώσεις έφερε στο σώμα της η άτυχη 54χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στα Μεσκλά Χανίων.

Όλες προκλήθηκαν από μαχαίρι το οποίο κρατούσε ο δράστης που της κατάφερε τα δολοφονικά χτυπήματα. Ένα από αυτά, στην καρωτίδα έμελε να είναι και το μοιραίο για τη γυναίκα. Η 54χρονη κατέληξε από τη μεγάλη απώλεια αίματος.

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής Χανίων, Σταμάτης Μπελιβάνης, η γυναίκα κατέληξε από ολιγενική καταπληξία. Έφερ 14 κακώσεις στο σώμα της από νύσσον τέμνον όργανο, από τις οποίες οι 8 ήταν τραύματα τομής και τα υπόλοιπα εκδορές. Τα τραύματα βρίσκονταν στο πρόσωπο στις τραχηλικές χώρες και μια κάκωση στην αριστερή μασχαλία χώρα. 

Μόνο το ένα από αυτά τα τραύματα ήταν το θανατηφόρο, αυτό στο οποίο έκοψε την καρωτίδα.

Η δολοφονία σύμφωνα με τον ιατροδικαστή τοποθετείται χρονικά μεταξύ των βραδινών ωρών της 13ης Ιανουαρίου και των μεσημβρινών ωρών της 14ης Ιανουαρίου, δηλαδή περίπου 3 ημέρες πριν την εντοπίσουν να κείτεται νεκρή στο σπίτι.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η είδηση του δολοφονίας της 54χρονης στα Μεσκλα, στην οποία οι αρχές αναζητούν ως ύποπτο τον Νορβηγό σύντροφό της, προβλήθηκε και σε μέσα ενημέρωσης της Νορβηγίας, όπως το www.dagbladet.no που χρησιμοποίησε ενημερωτικό υλικό από το Flashnews.gr.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook