«Βράδυ» γιόρτασε τα γενέθλιά της η Βίκυ Χατζηβασιλείου… Μάλιστα η παρουσιάστρια που ξέρει καλά από «πακέτα», δεν μπορούσε παρά να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου κρατώντας ένα \”πακέτο\”.«Είναι δώρο για σένα», του είπε η Βίκυ και μετά τις πρώτες κουβεντούλες περί τηλεοπτικών και διαφόρων άλλων, ήρθε και η ώρα των μεγάλων αποκαλύψεων.

«Έχεις γενέθλια απ’  ότι λένε εδώ τα χαρτιά μου», είπε ο Κωστόπουλος στη Βίκυ Χατζηβασιλέιου, η οποία δεν δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία της βάζοντας στην τούρτα τα κεράκια με τον αριθμό «43». 

Όσο για το «πακέτο» του Κωστόπουλου… είχε μια φωτογραφία από τα δεκαέξι του, όταν έπαιζε πόλο στο Βόλο. «Δεν την έχω αυτή τη φωτογραφία. Πού τη βρήκες;», ρώτησε απορημένος ο παρουσιαστής, η οποία τον πληροφόρησε ότι την προμηθεύτηκε από τον επίσης εικονιζόμενο στη φωτογραφία  Δημήτρη Τσαούση. 

Το καλύτερο όμως μας το κράτησαν για το τέλος, όταν Κωστόπουλος απαίτησε από τη Χατζηβασιλείου να του τραγουδήσει, γιατί όπως είπε όταν οι γυναίκες γιορτάζουν είναι μέσα στην καλή χαρά.

«Νιώθω ενοχές»… μας τραγούδησε η Βίκυ και δεν τα πήγε κι άσχημα!



protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook