Εντοπίστηκε στο Ηράκλειο – Απο το μεσημέρι είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης

Τελευταία ενημέρωση 20:40

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος στα Μεσκλά με θύμα μια 54χρονη γυναίκα οι διωκτικές αρχές ξετυλίγουν το νήμα της δολοφονίας της.

Ο Νορβηγός με τον οποίο συζούσε η άτυχη γυναίκα και ο οποίος αναζητείτο από το μεσημέρι της Κυριακής, ο υπ’ αριθμον 1 ύποπτος, εντοπίστηκε σε περιοχή του Ηρακλείου και αναμένεται να προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Ο 48χρονος εντοπίστηκε στα Λινοπεράματα κοντά σε ένα εκκλησάκι, μέσα στο αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας, απο πολίτες οι οποίοι ενημέρωσαν τις αρχές.

Στο σημείο πήγαν άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης και της Ομάδας πεζών περιπολιών οι οποίοι με μεγάλη προσοχή “έζωσαν” το αυτοκίνητο, καθώς ο καταζητούμενος είχε χαρακτηρισθεί ως επικίνδυνος. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς δεν προέβαλε αντίσταση και συνελήφθη βάση εντάλματος το οποίο είχε εκδοθεί το μεσημέρι της Τρίτης.

Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου προκειμένου τις επόμενες ώρες να μεταφερθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων προκειμένου να δώσει κατάθεση και στην συνέχεια να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται πως ο 48χρονος είχε εξαφανιστεί με το αυτοκίνητο της δολοφονημένης 54χρονης και αναζητειτο απο τις αρχές σε όλη την Κρήτη.

και μάλιστα είχε επικοινωνήσει με τα παιδιά της γυναίκας μέσω εφαρμογής στα οποία είπε πως εκείνος είχε σκοτώσει την μητέρα τους. 

Μάλιστα, όπως είπε στο Flashnews.gr ο αδελφός του Χανιώτη πρώην συζύγου της 54χρονης τα παιδιά έμαθαν για τον θάνατο της μητέρας τους απο το συγκεκριμένο τηλεφώνημα του 48χρονου Νορβηγού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook