Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για μια πολύ  βαριά περίπτωση.

Έγινε το θαύμα και πραγματικά τέτοιες ειδήσεις αποτελούν "όαση" σε μια περίοδο κακών συμβάντων...

Το 12χρονο παιδί που είχε πέσει από μεγάλο ύψος από τείχη στην Πύλη της Άμμου στα Χανιά διέφυγε του κινδύνου και είναι πλέον  καλά στην υγεία του.

Το παιδί νοσηλευόνταν για περίπου 2,5 εβδομάδες στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ με βαριά τραύματα και μάλιστα οι γιατροί δεν ήταν πολύ αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγείας του.

Τα θαύματα όμως γίνονται και μαζί με τη σωστή ιατρική περίθαλψη, το 12χρονο παιδί με καταγωγή από την Αλβανία διέφυγε του κινδύνου, εξήλθε από τη ΜΕΘ και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην κλινική παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Ο Σύλλογος Αλβανών Μεταναστών Νομού Χανίων ενημέρωσε το Flashnews.gr για αυτή την ευχάριστη εξέλιξη, με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε σε όλους τους συμπατριώτες και μέλη του συλλόγου μας,και της αξιοτιμης κοινώτητας του Νομού Χανίων, πως το παιδί που έπεσε από τον τοίχο ενός παλαιού κτηρίου στην παλαιά πόλη των Χανίων (Πύλη της άμμου) που επίσης ειναι γιός ενός μέλους του Συλλόγου μας, ύστερα απο δύσκολες ώρες που πέρασε σε μια κρίσιμη στιγμή της ζωής του λόγου αυτού του συμβάν στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου απο τις 9/01/21 μετά από τηλεφωνική επικεινωνεία που είχαμε με τους γονείς του ενημερωθήκαμε οτι η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλύτερη και το παιδί βγήκε απο την μονάδα αυτή και μεταφέρθηκε στην Κλινικη Παίδων.

Μαθαίνοντας αυτά τα καλά νέα νιώθουμε υποχρέωση να ευχαριστήσουμε απο τα βάθη της καρδιάς μας το ιατρικό προσωπικό της Μονάδας ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), το Ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χανίων (Ο Άγιος Γεώργιος) για την επαγγελματική αφιέρωση προς την υγεία του παιδιού.
Ευχαριστούμε την Διευθιντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείο Χανίων την κα. Νεκταρία Παντελάκη το διδακτικό προσωπικό και τον Σύλλογο Γονέων του σχολείου για την τεράστια στήριξη προς την οικογένεια του μικρού Luis....

Ευχαριστούμε από την καρδιά μας τον γιατρό και τον ιδιοκτήτη της Κλινηκής ''Θεραπευτικό Κέντρο Χανίων'' τον κο. Μανούσο Καπάκη για την μεγάλη του στήριξη και βοήθεια που πρόσφερε στις δύσκολες ώρες που περνούσε ολη η οικογένεια. Ευχαριστούμε επίσης όλη την οικογένεια του κο. Μανούσο Καπάκη.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ πάει επίσης και στο προσωπικό του ξενοδοχείου “Porto platanias beach resort and spa”, σε όλα τα ΜΜΕ και όλη την Χανιώτικη Κοινότητα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΔΚ Συμβούλιο του Σύλλογου Άλβανών Μεταναστών Νομού Χανίων που βρέθηκε κοντά στην οικογένεια στις δύσκολες στιγμές που περνούσε.

Κάναμε αυτή την ευχαρίστηση επειδή νιώθουμε υποχρέωση προς όλους αυτούς που με τον ένα ή με τον αλλόν τρόπο βοήθησαν την οικογένεια που χτυπήθηκε απο αυτό το τραγικό συμβάν και είμαστε υπερύφανοι που μαζί μας έχουμε τέτοιους ανθρώπους που έχουν την στύριξη και τον σεβασμό της ντόπιας κοινωνίας και όλης της Αλβανικής Κοινότητας όπου και αυτη βρίσκεται.
Ευχόμαστε στον μικρό Luis σιδερένιος και να γυρίσει το συντομότερο δυνατό στην αγκαλιά των αγαπημένων του.
Εγγυόμαστε στην οικογένεια είμασταν, ειμαστε και θα είμαστε παντα διπλα τους.

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook