Ανακοίνωση μέσα από την οποία ζητάει από τους φιλάθλους του να προστατεύσουν την ομάδα στα παιχνίδια της εξέδωσε ο προσεχής αντίπαλος του Α.Ο. Χανιά στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, ΠΑΟ Ρουφ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«
ΦΙΛΑΘΛΟΙ  ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Καλύτερα πριμ παρά πρόστιμα

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ εφιστά την προσοχή των οπαδών  της ομάδος μας σε ότι αφορά τον Πειθαρχικό Κανονισμό της ΕΠΟ.

Καμία παρεκτροπή ακόμα και από αυτές που στο παρελθόν συνηθίζονταν στα γήπεδα (όπως καπνογόνα) δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη.

Να προστατέψουμε την ομάδα μας με την συμπεριφορά μας. Οι φωνές , τα τραγούδια και τα τύμπανα να ακουστούν μέχρι τον ουρανό. Το χειροκρότημα ας σκεπάσει το θόρυβο των τρένων.

Κανένα αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο , κανένα καπνογόνο , όχι λέιζερ όχι υβριστικά συνθήματα.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Προσοχή. Από εφέτος η κάθε παρεκτροπή θα είναι καταδικαστική για την ομάδα μας.Δεν υπάρχουν περιθώρια».

Χωρίς Πλυθίδη με ΑΟΧ

Αγωνιστικά ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Αρναούτης, έχει να αντιμετωπίσει μόνο την απουσία του Θοδωρή Πλυθίδη (φώτο) για το παιχνίδι της Τετάρτης (9/11) με τον Α.Ο. Χανιά, αφού όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεσή του, Στόχος της αθηναϊκής ομάδας είναι να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει το… εισητήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook