Η εκπομπή Έλα Χαμογέλα” φιλοξένησε το πρωί του Σαββάτου τον Γιώργο Χρανιώτη ο οποίος ήταν χείμαρρος και άσκησε δριμεία κριτική στην Λίνα Μενδώνη. «Είμαι θυμωμένος» είπε ο ηθοποιός μόλις βγήκε στον αέρα.

«Το ζήτημα δεν είναι κομματικό, αλλά είναι μείζον πολιτικό ζήτημα» συνέχισε. «Το ζήτημα δεν είναι προσωπικό. Η ουσία είναι ότι συμβαίνουν πρωτοφανή πράγματα. Με ενοχλεί που το βλέμμα σας παραμένει σίγουρο και σταθερό. Όταν κάποιος μας εξαπατά το λιγότερο που νιώθουμε είναι ηλίθιοι, ειδικά όταν η απάτη έχει αντίκτυπο στην κοινωνία και τον πολιτισμό. Τότε ξεκινάς τη συνέντευξη τύπου με μια συγγνώμη. Την ξέρετε αυτή τη λέξη κυρία Μενδώνη; Θα έπρεπε να ξεκινήσετε με μια συγγνώμη και μια παραίτηση. Ζητάμε να πάτε σπίτι σας. Δηλώσατε σοκαρισμένη αλλά δεν φαίνεστε καθόλου μα καθόλου σοκαρισμένη. Εμείς είμαστε σοκαρισμένοι οι καλλιτέχνες με εσάς».

«Aν γνωρίζατε κυρία Μενδώνη, – δεν νομίζω να γνωρίζατε- είστε “εγκληματίας” αν δεν γνωρίζατε, είστε ανεπαρκής. Κλίνω περισσότερο στην άγνοια». συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός.

«Προκαλώ οποιονδήποτε καλλιτέχνη θέλει να παραμείνει η κυρία Μενδώνη στο Υπουργείο να βγει και να το πει.

Η Λίνα Μενδώνη μπορεί να είναι υπέροχη στο υπουργείο Εμπορίου, αλλά στο υπουργείο Πολιτισμού είναι ανίκανη. Είναι πάρα πολύ γενναίο να βγεις έξω και να το παραδεχτείς» κατέληξε ο ηθοποιός.

Πηγή: dikaiologhtika.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook