Στο θέμα της επιστροφής στις ομαδικές προπονήσεις και της έναρξης του πρωταθλήματος αναφέρεται η Επισκοπή.

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς τη Δευτέρα (22/02) και σε ανακοίνωσή της αναφορικά με τις εξελίξεις για το πρωτάθλημα αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Επισκοπή παρακολουθώντας από πολύ κοντά τα γεγονότα, αντιλαμβάνεται την κρίση που υφίσταται ο αθλητισμός γενικότερα σε όλη την επικράτεια.
Όσον αφορά όμως το πρωτάθλημα της Football League θα πρέπει άπαντες, πρωτίστως, να προσέξουμε την δημόσια υγεία αλλά και την υγεία του καθενός από τα μέλη μας.
Επίσης, έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα αποχής είναι λογικό να χρειαστούμε χρόνο. Χρόνος προετοιμασίας που δεν μπορεί να είναι λιγότερος των 40 ημερών για να φτάσουμε στην ημερομηνία όπου όλες οι ομάδες έδωσαν ως την πλέον ενδεδειγμένη (28 Μαρτίου).
Κοιτάζοντας τη συνολική εικόνα μιας συνεχούς αθλητικής πορείας και όχι μεμονωμένα μιας σεζόν που πρέπει να βγει με όποιο κόστος, κρίνουμε πως το καλύτερο όλων είναι να μπούμε στις ομαδικές προπονήσεις μεν, φτάνοντας δε ως τους επίσημους αγώνες με τον πλέον βατό τρόπο.. Γρήγορα ναι, βιαστικά όχι.»


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook