Ποιος δρόμους αφορά και ποιες ημέρες 

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΧ

"Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) σας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 24/02/2021 θα πραγματοποιηθεί απαγόρευση της κυκλοφορίας και της στάθμευσης οχημάτων στην περιοχή Πασακάκι της Δ.Ε. Θερίσου και συγκεκριμένα στην οδό Αγίας Μαρίνας, από την συμβολή με την οδό Ελευθερίας έως και την οδό Αγίου Νεκταρίου για περίπου 190 μέτρα όπως στην οριζοντιογραφία παρακάτω.

Η απαγόρευση και η ρύθμιση της κυκλοφορίας γίνονται στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών για την τοποθέτηση νέου αγωγού ύδρευσης στην περιοχή και θα ισχύσουν από τις 24/02/2021 έως τις 26/02/2021.                  

Η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από τις παράπλευρες οδούς για το διάστημα όπου θα εκτελούνται οι εργασίες και ζητείται η κατανόηση των κατοίκων και των διερχόμενων οδηγών.

Το συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. που θα εκτελέσει τις απαραίτητες εργασίες θα μεριμνήσει για την εφαρμογή της ανάλογης σήμανσης, τη διευκόλυνση των κατοίκων και για την εξυπηρέτηση - διέλευση των οχημάτων ασφαλείας (Νοσοκομειακό –Πυροσβεστικό –Ελλ. Αστυνομίας)". 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook