Αντισηπτικά μαντηλάκια και gel Dettol καθώς και αντισηπτικά σπρέι και μαντηλάκια επιφανειών Dettol θα παραλάβουν τα Δημόσια Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Ηρακλείου για τους μαθητές της Α΄ τάξης το επόμενο διήμερο. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ σε συνεργασία με την εταιρεία Reckitt Benckiser Healthcare Hellas και το προϊόν Dettol που στόχο έχει τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών την περίοδο της πανδημίας COVID-19.

Έτσι ο Δήμος Ηρακλείου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Προστασία Πρώτης Τάξης» παρέλαβε τα προϊόντα υγιεινής που θα μοιραστούν σε μαθητές της Α΄ τάξης των Δημοσίων Δημοτικών Σχολείων. Η παράδοση των υλικών θα πραγματοποιηθεί από το προσωπικό του Τμήματος Παιδείας και Βίου Μάθησης στους εκπροσώπους των σχολείων, αύριο Τετάρτη 24 και Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 από την Θύρα 20 του Παγκρητίου Σταδίου (οδ. Σπύρου Μουστακλή, περιοχή Λίντο) και από τις 08:00 έως τις 14:00.

Η Πρωτοβουλία «Προστασία Πρώτης Τάξης» είναι ένα 2ετές πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης του Dettol, το οποίο μέσα από στρατηγικές συνεργασίες και την εκπαίδευση των ίδιων των μαθητών, των δασκάλων αλλά και των γονέων, στοχεύει στην ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης των μικροβίων στην τάξη και στην ενθάρρυνση των παιδιών να υιοθετήσουν μία ρουτίνα υγιεινής.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook