Σε εξέλιξη βρίσκονται οι πληρωμές στους δικαιούχους του επιδόματος των 534 ευρώ

Κατά την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα 26 Φεβρουαρίου αναμένεται να καταβληθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 534 ευρώ στους δικαιούχους, στο πλαίσιο του Μηχανισμού «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Β’ Φάσης) και ορθών επαναλήψεων για τον Ιανουάριο 2021.

Επίσης, θα πραγματοποιηθούν πληρωμές και για την περίοδο Σεπτεμβρίου- Δεκεμβρίου 2020 για εργαζόμενους για τους οποίους δεν έχει υποβληθεί δήλωση Β’ Φάσης του μήνα και για εργαζόμενους που αποκλείστηκαν από τις πληρωμές Β’ Φάσης.

Στο μεταξύ οι εργαζόμενοι που είχαν τεθεί τον Φεβρουάριο σε αναστολή αναμένεται να πληρωθούν την ειδική αποζημίωση των 534 ευρώ το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου. Όσοι εργαζόμενοι είναι σε καθεστώς αναστολής ολόκληρο τον Φεβρουάριο θα λάβουν συνολικά το επίδομα των 534 ευρώ, ωστόσο όσοι ήταν σε αναστολή μόνο για κάποιο χρονικό διάστημα θα λάβουν 19,07 ευρώ ανά ημερολογιακή ημέρα αναστολής.

Υπενθυμίζεται ότι στις 24 Φεβρουαρίου το επίδομα των 534 ευρώ δόθηκε σε 2.959 δικαιούχους, όπως σε επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού, ξεναγούς και τουριστικούς οδηγούς για τους μήνες Σεπτέμβριο-Οκτώβριο 2020, σε τεπαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού για τους μήνες Νοέμβριο-Δεκέμβριο 2020, καθώς και σε απολυμένους λόγω του κυκλώνα «ΙΑΝΟΣ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook