Τα Χανιά κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια αλλά η κόκκινη του Κάρλος στο 21’ δυσκόλεψε από νωρίς το έργο τους απέναντι στον Ιωνικό (0-1).

Με μόνη απειλητική στιγμή τη φάση του γκολ η ομάδα της Νίκαιας κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα στα Περιβόλι, διατηρώντας σε δύσκολη θέση τα Χανιά.

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Κάστρο με το 7ο γκολ του έδωσε τη νίκη στον Ιωνικό. Καθοριστική φάση η αποβολή του Κάρλος στο 21’ με απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα στον Ματσούκα. Με δέκα ολοκλήρωσαν τον αγώνα και οι φιλοξενούμενοι για δεύτερη κίτρινη στον Τιεντσέ (70’).

Στο ντεμπούτο του Νίκου Παπαδόπουλου τα Χανιά μπήκαν επιθετικά και είχαν αρκετή διάθεση αλλά όλα άλλαξαν με την αποβολή.

Οι φάσεις του αγώνα
16′ Κάθετη μπαλιά του Μπραμπίγια ο Κύργιας κόβει τον Μασένα.
45+1′ ΓΚΟΛ: Σουτ του Ματσούκα αποκρούει ο Κουτζαβασίλης και ο Κάστρο με προβολή σκοράρει (0-1).
52′ Φάουλ του Μπραμπίγια άουτ.
53′ Σέντρα του Πλέγα κεφαλιά του Μασένα μπλοκάρει ο Γκίνης.
78′ Σουτ του Βρεττού δύσκολα μπλόκαρε ο Γκίνης.
89′ Φάουλ του Δημητριάδη κεφαλιά του Μασένα μπλόκαρε ο Γκίνης.
90+5’ Σουτ του Βρεττού μπλόκαρε ο Γκίνης.

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας) – Μάνος (Λάρισας)
4ος διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)
Κίτρινες κάρτες: Φαζός (27′), Τιεντσέ (40′ και 70′), Γρομητσάρης (51′), Αμπούντ-Ομάρ (60′), Ματσούκας (67′), Πλατέλλας (68′), Ανδρέου (73′)
Κόκκινες κάρτες: Κάρλος (21′), Τιεντσέ (70′)

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Ουνγιαλίδης (77′ Σωτηράκος), Κάρλος, Γκίνο (62′ Σουντουρά), Βασιλόγιαννης (77′ Βρεττός), Μπραμπίγια (62′ Δημητριάδης), Μασένα, Διαμαντόπουλος (26′ Πλέγας).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Γκίνης, Αμπούντ-Ομάρ, Παπαγεωργίου, Κύργιας, Φαζός, Τιεντσέ, Γκοτσούλιας, Ματσούκας (87′ Βλαχομήτρος), Ρόλε (75′ Μπρίτο), Πλατέλλας (76′ Πογκοσιάν), Κάστρο (90+4′ Κοτσώνης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook