«Ούτε ξέρω πώς την άρπαξα και αυτό είναι ένα δίδαγμα» τόνισε ο ίδιος

Οι «Ράδιο Αρβύλα» βγήκαν στον τηλεοπτικό αέρα του Open το βράδυ της Δευτέρας και η εκπομπή ξεκίνησε με μια απουσία, αυτή του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ο Αντώνης Κανάκης κατά την έναρξη εξήγησε πως ο Στάθης ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.

Ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και περιμένουμε αύριο το μοριακό τεστ να δούμε αν είναι θετικός. Το ευχάριστο είναι ότι εμείς έχουμε να έλθουμε σε επαφή με τον Στάθη πάνω από 48 ώρες και σε περίπτωση που είναι θετικός εκείνος, εμείς θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την εκπομπή κανονικά».

Το βράδυ της Τρίτης, οι «Ράδιο Αρβύλα» βγήκαν ξανά στον τηλεοπτικό αέρα και ο Αντώνης Κανάκης ενημέρωσε πως το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ βγήκε και έδειξε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι θετικός στον κορονοϊό.

«Ο Στάθης δεν θα είναι εδώ για λίγο καιρό. Σίγουρα για μία εβδομάδα. Είναι θετικό το αγόρι μας. Είμαστε όλοι μαζί του» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Λίγη ώρα μετά, ο Στάθης εμφανίστηκε ξανά μέσω Skype γιατί ο κόσμος δεν θα μπορούσε να μείνει χωρίς… «κρύο» ανέκδοτο.

Πριν από αυτό, ο ίδιος είπε: «Είμαι θετικός αλλά είμαι καλά. Το περνάω ελαφριά κατά τα φαινόμενα. Δεν έχω βήχα, η υγεία μου είναι καλά. Ούτε ξέρω πώς την άρπαξα και αυτό είναι ένα δίδαγμα».

Πηγή: newsbeast.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook