Ενημερωθείτε για τη διαρροή πριν γίνει η καταστροφή με τη βοήθεια του Wi-Fi αισθητήρα νερού της mydlink

Αν είσαι σαν και εμένα τότε σίγουρα τσεκάρεις δύο τρεις φορές πριν φύγεις από το σπίτι αν έχεις κλείσει το θερμοσίφωνα, αν έχει κλειδώσει και αν όλες οι συσκευές είναι απενεργοποιημένες. Γενικά σε πιάνει ένα ψιλό άγχος ότι κάτι ίσως να έχεις ξεχάσει με αποτέλεσμα να μην αφήνεις ποτέ τον εαυτό σου να χαλαρώσει πραγματικά.

Δεν είμαστε οι μόνοι βέβαια, ο συγκεκριμένος φόβος είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι μοιράζονται και αυτού του είδους οι ψυχαναγκασμοί είναι συχνοί. Ωστόσο η λύση δεν είναι να γεμίζεις το κινητό σου με φωτογραφίες των κλειστών συσκευών και να διλποτσεκάρεις κάθε φορά που βγαίνεις από το σπίτι έστω και για λίγο. Η λύση βρίσκεται στα προϊόντα της mydlink. Πρόκειται για μία σειρά τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων που έχουν ως στόχο να κάνουν το σπίτι σου πιο έξυπνο και ασφαλές.

Ίσως το αγαπημένο μου να είναι ο Wi-Fi αισθητήρας νερού, ο οποίος προειδοποιεί όταν εντοπίζεται νερό, ενημερώνοντας για τη διαρροή πριν γίνει η καταστροφή. Η ενσωματωμένη σειρήνα είναι ιδανική για να ειδοποιεί για διαρροή όταν βρίσκεστε στο σπίτι αλλά και όταν δεν είστε σε αυτό, καθώς ο αισθητήρας θα στείλει ειδοποιήσεις στο κινητό σας.

O Wi-Fi αισθητήρας νερού τοποθετείται παντού χάρις στον συμπαγή του σχεδιασμό αλλά και το μακρύ και εύκαμπτο καλώδιο που επιτρέπει να το τοποθετήσετε όπου θέλετε για να ανιχνεύει την υγρασία εύκολα και γρήγορα.

Με τον εντοπισμό της διαρροής, ανάβει αυτόματα ένα φως ή στέλνεται μια ειδοποίηση email σε εσάς. Το σύστημα One Tap που διαθέτει, ενεργοποιεί/απενεργοποιεί εύκολα πολλές συσκευές, ελέγχοντας έτσι την ιδιοκτησία σας από πλημμύρες. Η συσκευή συνδέεται εύκολα μέσω του Wi-fi και λειτουργεί κάνοντας λήψη της δωρεάν εφαρμογής mylink. Επιπλέον, λειτουργεί και με άλλες οικιακές έξυπνες εφαρμογές mydlink, Google Assistant κ.α.

Η μπαταρίες του διαρκούν έως και 1,5 χρόνο και αντικαθίστανται εύκολα. Το ποσοστό μπαταρίας εμφανίζεται μέσω της εφαρμογής mydlink, ώστε να βλέπετε εγκαίρως πότε πρέπει να αντικαταστήσετε την μπαταρία σας.

Πρόκειται για ένα απλό στη χρήση και εύχρηστο προϊόν. Με τα προϊόντα της mydlink, είστε επιτέλους υπεύθυνοι για την ψηφιακή σας ζωή, διατηρώντας τα πράγματα που αγαπάτε συνδεδεμένα και τα διατηρείτε ασφαλή. Πείτε αντίο στο άγχος και χαρείτε τη ζωή μέσα και έξω από το σπίτι σας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook