Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία το τραγικό περιστατικό - Ποια η κατάσταση υγείας του θύματος.

Οι οπαδικές διαφωνίες που για τον απλό κόσμο φαίνεται ως μια απίστευτα ασήμαντη αφορμή, αλλά για τους εμπλεκόμενους ένας "σοβαρός" λόγος, αποτελούν την αιτία του τραγικού περιστατικού του μαχαιρώματος ενός 19χρονου.

Από οτι φαίνεται, οι διαπληκτισμοί και οι διαφωνίες έχουν ιστορικό, ωστόσο φτάσαμε στο σημείο που όλα αυτά "εξερράγησαν" με τον πλέον ακραίο τρόπο.

Οι διαφωνίες για ομάδες αποτελούν έναν -δυστυχώς- διαχρονικό λόγο για να υπάρχει ανάλογη κατάληξη, όπως αυτή που είχαμε στα Χανιά, στη συμβολή των οδών Αναξαγόρα και Εθνικής Αντιστάσεως στις Μουρνιές Χανίων.

Τραγική κατάληξη ένας 19χρονος συμπολίτης μας να είναι μαχαιρωμένος και να χειρουργείται στη ΜΕΘ με τους γιατρούς, οριακά, να τον κρατούν στη ζωή. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Flashnews.gr, ο νεαρός παραμένει σταθερά σε κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο πλέον και όσο περνάει η ώρα, η αισιοδοξία είναι μεγάλη για το ότι δεν θα κινδυνεύσει η ζωή του.

Το πάρκο "πηγή" επεισοδίων

Όλα ξεκίνησαν όμως από το πάρκο που βρίσκεται στην οδό Αναξαγόρα, ακριβώς δίπλα από τα γραφεία της ΔΕΗ. Εκεί φαίνεται ότι είναι ο τόπος συνάντησης των παρεών που, είθισται (σε πολλές περιπτώσεις) να είναι οπαδοί ομάδων. Αποδεικνύεται μάλιστα περίτρανα και από το γεγονός ότι παντού στο πάρκο, όπως καταφαίνεται και από τις φωτογραφίες του Flashnews.gr, υπάρχουν οπαδικά συνθήματα, με ύβρεις και ...κατάρες για τους αντιπάλους. Συνθήματα που επεκτείνονται και σε τοίχους παρακείμενων κτηρίων.

Από κει ξεκίνησαν όλα την περασμένη Τρίτη (9/3) το μεσημέρι. Από το πάρκο ξεκίνησε ο τσακωμός με κατάληξη τη συμβολή των οδών Αναξαγόρα και Εθνικής Αντιστάσεως που έγινε το τραγικό περιστατικό με το μαχαίρωμα του άτυχου 19χρονου.

Από κει και πέρα, η ιστορία είναι γνωστή. Με έναν φίλο του θύματος να μεταφέρει τον 19χρονο στο Νοσοκομείο και τρομοκρατημένος καθώς ήταν ετράπη σε φυγή. Από κει και πέρα, τα υπόλοιπα τα ερευνά η αστυνομία αλλά και η Εισαγγελέας στην οποίο οδηγήθηκαν επτά άτομα, κατόπιν της έρευνας που διενεργήθηκε στην Ασφάλεια Χανίων. Διαβάστε εδώ τι υποστηριξαν.

Ο τυφλός "οπαδισμός" είναι απόλυτα εμφανής και στην πόλη των Χανίων. Και στο παρελθόν έχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά και το ζήτημα είναι, αν αυτά,κάποτε, εκλείψουν...


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook