Ο 36χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 16 ετών

Ένας πρώην αξιωματικός του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού δολοφόνησε τη σύζυγό του όταν την έπιασε να τον απατά.

Έκρυψε το πτώμα της σε καταψύκτη για 2 ολόκληρα χρόνια, πριν ξεφορτωθεί τη σορό της στη θάλασσα του Σαν Ντιέγκο.

Ο Matthew Sullivan λίγο έλειψε να τη γλιτώσει για τον φόνο της γυναίκας του Elizabeth Sullivan. Καταδικάστηκε ωστόσο πρόσφατα σε κάθειρξη τουλάχιστον 16 ετών, όταν το δικαστήριο τον έκρινε πέρυσι ένοχο για τη δολοφονία.

Ο Sullivan συνεχίζει να δηλώνει αθώος για τον φόνο της 32χρονης συζύγου του, την οποία μαχαίρωσε στο σπίτι τους τον Οκτώβριο του 2014.

Ο 36χρονος κρίθηκε ένοχος μόλις πέρυσι. Και την Παρασκευή άκουσε την ποινή του, διά στόματος του ανώτατου δικαστή Albert Harutunian III:

«Ο Matthew Sullivan σκότωσε βάναυσα τη γυναίκα του, καθάρισε μεθοδικά τον αιματοβαμμένο τόπο του εγκλήματος και έκρυψε κατόπιν το σώμα της για χρόνια. Και σχεδόν τη γλίτωσε, αλλά η τελευταία του απόπειρα να κρύψει το πτώμα στον πάτο της θάλασσας απέτυχε».

Η Elizabeth, μητέρα δύο παιδιών, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς εκείνο τον Οκτώβριο. Τη μαχαίρωσε 5 φορές ο άντρας της όταν έμαθε πως τον απατούσε. Στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν τα παιδιά τους.

Κατόπιν έκρυψε το πτώμα της στον καταψύκτη και το άφησε εκεί για 2 χρόνια, όταν αναγκάστηκε να βρει μια μόνιμη λύση καθώς σκόπευε να μετακομίσει στην ανατολική ακτή.

Ήταν το 2016 όταν πέταξε τη σορό στον κόλπο του Σαν Ντιέγκο. Δύο χρόνια αργότερα, ο 36χρονος συνελήφθη. Πλέον ζούσε στο Ντέλαγουερ…

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook