Μπορεί κάποιοι να λένε ότι δε γίνονται θαύματα, όμως ίσως και να γίνονται.

Το 3χρονο αγοράκι στο Ηράκλειο το οποίο διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Χάρακα και η πρώτη γνωμάτευση ήταν ότι πέθανε, ίσως υπάρχει ελπίδα ακόμα να ζήσει, αφού διαπιστώθηκε σε αυτό ελαφρύς σφιγμός, πληροφορία που διασταύρωσε το Flashnews.gr.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση με το αγοράκι να μεταφέρεται εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ στο οποίο υπάρχει ειδική μονάδα για τέτοια περιστατικά (ΜΕΘ Παίδων) και παρά το γεγονός ότι εφημερεύει το Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Το παιδάκι νοσηλεύεται διασωληνωμένο, με όλο το ιατρικό επιτέλειο να καταβάλλει τιτάνιες προσπάθειες για να το διατηρήσει στη ζωή.

Οι ευχές όλων μας είναι να γίνει το θαύμα, ενώ υπενθυμίζεται ότι το αγοράκι βρέθηκε σε βαρέλι με νερό, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι έχει πνιγεί…

Το περιστατικό έγινε στη Λιγόρτυνα του Δήμου Αρχανών Αστερουσιών. 

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι γονείς του παιδιού είχαν μεταβεί ήδη στο νεκροτομείο του ΠΑΓΝΗ. Ενώ το παιδί ήταν στο ασθενοφόρο, διασώστης του ΕΚΑΒ το επενέφερε. Μόλις δόθηκε το σήμα ότι το παιδί έχει σφιγμό κινητοποιήθηκαν άπαντες ώστε το παιδί να φτάσει όσο γινόταν πιο γρήγορα στο ΠΑΓΝΗ., συνοδεία μεγάλης αστυνομικής δύναμης! 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook