Δύσκολη ήταν η εβδομάδα για τον Εργοτέλη, αφού υπέστη την 3η σερί ήττα του και δεύτερη στο Παγκρήτιο, αυτή τη φορά από τον Καραϊσκάκη (0-1).

Η κορυφή πλέον… απειλείται για την ηρακλειώτικη ομάδα, που έκανε 23 τελικές, οι περισσότερες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Μπουργάνη. Οι σημαντικότερες ευκαιρίες σημειώθηκαν στο 38’ με τον Τσέλιο, στο 45’ με τον Σερβιλάκη (δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ), στο 62’ με τον Μπουτσάκη και στο 90+7’ με τον Κόνραντ.

Από την άλλη η ομάδα της Αρτας, που αν και ουραγός πέτυχε σπουδαία νίκη παίρνοντας βαθμολογική ανάσα, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τους Δερμιτζάκη (8’), Μπρέμπο (34’) και έφτασε στο γκολ στο 72’ με ωραίο σουτ του προερχόμενου από τον πάγκο Μαραθωνίτη, έπειτα από κεφαλιά πάσα του (επίσης προερχόμενου από τον πάγκο) Μαύρου. Ο δημιουργός του 0-1 έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 0-2 στο 78’.

Διαιτητής: Καπότης (Σάμου)
Βοηθοί: Κακαφώνης (Αχαΐας) – Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)
4ος διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Κίτρινες κάρτες: Σερβιλάκης (30’), Λόβριτς (59’), Αμπντουλαχί (70’), Μαζουλουξής (85’), Κλιγγόπουλος (90+5’)

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σερβιλάκης (78’ Κόνραντ), Νεράλ (26’ λ.τρ. Κατσούρι), Τσέλιος, Μπουτσάκης, Αμπντουλαχί, Κωστανάσιος (46’ Μανουσάκης), Πατρινός (46’ Μπουρσέλης), Κοκκίνης (71’ Κουατένγκ).

ΑΕ Καραϊσκάκης (Γιάννης Μάγγος): Μπουργάνης, Χατζηδίμπας, Δούμτσιος (83’ Νταλακούρας), Δερμιτζάκης (66’ Μαύρου), Ναζίμ, Τάμπας, Μπεκατώρος, Μπρέμπος (60’ Μαραθωνίτης), Κλιγγόπουλος, Ρούνεϊ, Λόβριτς.

ΓΚΑΦΑ ΓΛΥΚΟΥ, ΓΚΟΛ ΓΙΟΥΣΗ

Στις νίκες επέστρεψε η Παναχαϊκή μετά από 4 ματς, επικρατώντας με 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας, αν και με δέκα παίκτες από το 19’ (δεύτερη κίτρινη Μπρους). Στο 53’ ο Γλύκος έκανε τραγικό λάθος πασάροντας στον Γιούση, που είπε «ευχαριστώ» πλασάροντας σε κενή εστία για το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook