Σύμβαση για την συλλογή και μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών και υπολειμμάτων του Δήμου Αγίου Νικολάου, υπέγραψε σήμερα (22/3) ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός με τον εκπρόσωπο της εταιρίας “CRETA RECYCLING” κ. Δευκαλίωνα Στειακάκη.

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός:  “με την νέα σύμβαση εξασφαλίζεται η μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών του δήμου από την εν λόγω εταιρεία που αναλαμβάνει την ευθύνη αποκομιδής με ειδικά οχήματα - περισυλλογής και εναπόθεσης των συγκεκριμένων υλικών. 

Η συνεργασία του Δήμου με την εταιρεία “Creta Recycling” θα συνεχιστεί - όπως ο ίδιος δήλωσε - με γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών των δημοτών , ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, όπου η έλλειψη προσωπικού καθώς και η δυστοκία που παρατηρείται αναφορικά με τις διαδικασίες συντήρησης των δημοτικών οχημάτων, επιτείνουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν, αφού η καθαριότητα είναι θεμελιώδες ζήτημα για κάθε δήμο και ειδικά για ένα Δήμο, όπως ο δικός μας,  ιδιαίτερα την θερινή περίοδο.

Μέσα από την διαδικασία αυτή - επεσήμανε - με την συνδρομή κυρίως των πολιτών καλούμαστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον , να μειώσουμε τον όγκο των απορριμμάτων να βελτιώσουμε την εικόνα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής και ν΄ αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής όλων μας.

Παρών στην υπογραφή της παραπάνω σύμβασης ήταν ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Γιώργος Βάρδας.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook