Μόνο όσοι δεν χρειάστηκε να επιλέξουν ένα καρότσι πιστεύουν ότι αυτή είναι μια εύκολη δουλειά.

Εάν περιμένετε μωρό και έχετε αρχίσει να ψάχνετε για το πρώτο σας καρότσι, θα έχετε διαπιστώσει ότι η ποικιλία της αγοράς μπορεί να σας δυσκολέψει στην αρχή. Πρέπει να λάβετε υπόψη όχι μόνο το πώς το έχετε ονειρευτεί, αλλά και πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά και τη διαθεσιμότητα διαφόρων πρόσθετων αξεσουάρ.

Με τη βοήθεια του διαδικτυακού καταστήματος Kidso, η επιλογή του κατάλληλου καροτσιού γίνεται εφικτή.

Ποιοτικά και ασφαλή καρότσια

Η πρώτη ερώτηση που θέτουν οι γονείς είναι ποια κριτήρια πρέπει να πληροί ένα καλό καρότσι. Η ποιότητα, η ασφάλεια, η άνεση και η όμορφη εμφάνιση είναι οι βασικές προϋποθέσεις για οποιαδήποτε αγορά καροτσιού. Ο κατάλογος Kidso προσφέρει μια τεράστια γκάμα μοντέλων με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας.

Τα προϊόντα είναι εγγυημένης ποιότητας και πληρούν τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ασφάλειας. Σε όλα τα μοντέλα η ασφάλεια των παιδιών διασφαλίζεται από μπάρες ασφαλείας και ζώνες ασφαλείας. Τα καρότσια αυτά είναι αξιόπιστα και κατασκευασμένα από ασφαλή υλικά για το μωρό. Όλα τα καρότσια που πωλούνται από το kidso.bg έχουν εγγύηση.

Ο κατάλογος του διαδικτυακού καταστήματος παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά όλων των προϊόντων και για μεγαλύτερη ευκολία υπάρχουν φωτογραφίες των μοντέλων. Περιγράφονται όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προϊόντος, όπως βάρος, διαστάσεις σε αναδίπλωση και ανοιγμένο, διαστάσεις τροχών κ.λπ.
 
Μία σημαντική παράμετρος κατά την επιλογή είναι η άνεση του μωρού. Τα καρότσι πρέπει να είναι ευέλικτο και τα ελαστικά να έχουν αμορτισέρ για μια πιο ήπια οδήγηση. Το κάθισμα πρέπει να είναι άνετο και επενδεδυμένο με μαλακό ύφασμα. Η πλάτη πρέπει να ρυθμίζετε σε πολλές θέσεις ανάκλισης, συμπεριλαμβανομένης της θέσης “ύπνου”. Το υποπόδιο πρέπει, επίσης, να είναι ρυθμιζόμενο.

Την άνεση του παιδιού εξασφαλίζουν, επίσης, η αφαιρούμενη ομπρέλα και η κουκούλα για προστασία από τον ήλιο. Για τη διευκόλυνση των γονέων, οι λαβές είναι εργονομικές και μπορούν να ρυθμιστούν σε διαφορετικές θέσεις ύψους. Τα καλοκαιρινά μοντέλα διπλώνονται πολύ εύκολα – αυτό μπορεί να γίνει με το πάτημα ενός κουμπιού και με το ένα χέρι.

Τα καρότσια συνοδεύονται από πολλά χρήσιμα αξεσουάρ. Αυτά είναι ένας ποδόσακος, μια τσάντα, ένα μαλακό στρώμα διπλής όψης, προσαρμογείς καθίσματος. Οι μεγάλος χώρος αποσκευών και τα καλάθια αγορών είναι πολύ πρακτικά.

Οι τιμές των καροτσιών στο Kidso έχουν κυμαίνονται σε διαφορετικά επίπεδα και κάθε οικογένεια μπορεί να επιλέξει ανάλογα με τις οικονομικές της δυνατότητες.

Πρακτικά πολυκαρότσια

Οι πρακτικοί γονείς στρέφονται όλο και περισσότερο στα  πολυκαρότσια τύπου 2 σε 1 και 3 σε 1. Πολλά από τα μοντέλα των καροτσιών που προσφέρονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα Kidso είναι προσαρμοσμένα στην ανάπτυξη του μωρού και έχουν ένα καλοκαιρινό κάθισμα, ένα πορτ μπεμπέ και ένα κάθισμα αυτοκινήτου. Τις περισσότερες φορές, το πορτ μπεμπέ μετατρέπεται σε καλοκαιρινό κάθισμα.

Το πορτ μπεμπέ είναι κατάλληλο για μωρά έως 6 μηνών. Είναι φορητό, διαθέτει άνετη λαβή και μπορεί να τοποθετηθεί στο σκελετό του καροτσιού σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Για μεγαλύτερη άνεση, υπάρχουν αρκετές θέσεις ρύθμισης του προσκέφαλου.

Σε ορισμένα μοντέλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επίπεδη συμπαγή επιφάνεια και ως κούνια για ύπνο. Το κάθισμα του αυτοκινήτου διαθέτει, επίσης, μια άνετη λαβή μεταφοράς. Το κάθισμα για ηλικία 6 μηνών είναι ρυθμιζόμενο σε μια πλήρως ανακλινόμενη θέση, η οποία επιτρέπει ύπνο κατά τη διάρκεια μεγάλων διαδρομών.

Η κατασκευή των καροτσιών αυτών είναι πολύ ελαφριά, γεγονός που τα καθιστά εύκολα στη μεταφορά. Οι τροχοί έχουν ανάρτηση, η οποία εξασφαλίζει ομαλή και απρόσκοπτη κίνηση και απαλή οδήγηση σε ανώμαλες επιφάνειες. Οι μπροστινοί τροχοί είναι περιστρεφόμενοι και έχουν δυνατότητα κλειδώματος και το πίσω μέρος διαθέτει σύστημα πέδησης.

Καρότσια με μοντέρνα εμφάνιση

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Kidso προσφέρει παιδικά καρότσια μόνο από αξιόπιστες μάρκες. Μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε ανάμεσα στα μοντέλα Zizito, Chicco, Lorelli, Chipolino, Kikkaboo, BebeDue, Cangaroo, Graco και άλλα.

Τα καρότσια ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις της μόδας όσον αφορά τα μοντέλα και τα σχέδια, καθώς και τις χρωματικές λύσεις. Οι γονείς μπορούν να επιλέξουν τα κλασικά βρεφικά χρώματα για αγόρι ή κορίτσι – μπλε ή ροζ.

Όλο και περισσότερο, χρησιμοποιούνται χρώματα unisex, κατάλληλα και για τα δύο φύλα, όπως ανοιχτό και σκούρο γκρι, πράσινο, καφέ, μαύρο και άλλα. Εκτός από ένα χρώμα, υπάρχουν επίσης καρότσια με συνδυασμό δύο ή περισσότερων χρωμάτων και με διάφορα τυπωμένα σχέδια. Ο συνδυασμός με όμορφες λεπτομέρειες και μοτίβα κάνει, επίσης, την εμφάνιση περισσότερο ελκυστική.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook