Από το Τμήμα Φωτεινής Σηματοδότησης – Ηλεκτροφωτισμού – Οδοσήμανσης και Κυκλοφοριακών Θεμάτων του Δήμου Χανίων ανακοινώνεται ότι, λόγω εκτέλεσης έργων για την τοποθέτηση σωλήνων όμβριων της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., διακόπτεται η κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων στην οδό Μελετίου Μεταξάκη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων ρυθμίζεται στις παράπλευρες οδούς ως εξής:

Α. Φάση ρυθμίσεων

1.            Το τμήμα της οδού Πατριάρχου Ιωαννικείου από την οδό Μελετίου Μεταξάκη μέχρι την οδό Γερασίμου Παρδάλη αλλάζει κατεύθυνση από Δυσμάς – Ανατολάς σε Ανατολάς- Δυσμάς.

2.            Το τμήμα της οδού Γερασίμου Παρδάλη από την οδό Πατριάρχου Ιωαννικείου μέχρι την Ακτή Κανάρη γίνεται διπλής κατεύθυνσης και

3.            το τμήμα της Ακτής Κανάρη από την οδό Γερασίμου Παρδάλη μέχρι την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης γίνεται διπλής κατεύθυνσης.

Β. Φάση ρυθμίσεων

1.            Το τμήμα της οδού Μελετίου Πηγά από την οδό Μελετίου Μεταξάκη μέχρι την οδό Γερασίμου Παρδάλη αλλάζει κατεύθυνση από Δυσμάς – Ανατολάς σε Ανατολάς – Δυσμάς.

2.            Το τμήμα της οδού Γερασίμου Παρδάλη από την οδό Μελετίου Πηγά μέχρι την οδό Πατριάρχου Ιωαννικείου γίνεται διπλής κατεύθυνσης.

Η διακοπή της κυκλοφορίας ξεκινά από τη Δευτέρα 14 -11-2011 και ισχύει για δέκα (10) εργάσιμες ημέρες για την πρώτη φάση και για δέκα εργάσιμες ημέρες για τη δεύτερη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook