Ο Εργοτέλης φεύγει με πικρία από τα Πηγάδια, αφού άξιζε κάτι παραπάνω από την ήττα με 1-0 από την Ξάνθη.

Η ηρακλειώτικη ομάδα παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κάτι που παραδέχτηκε στις δηλώσεις του μετά από το ματς και ο προπονητής των “Ακριτών” Μπάμπης Τεννές.

Στο 11’ ο Αμπντουλαχί “σημάδεψε” το δοκάρι, ενώ στο 26’ ακυρώθηκε γκολ της Ξάνθης για επιθετικό φάουλ του Βέρκερ. Στο 64’ ο Τσέλιος είχε καλή στιγμή για τον Εργοτέλη και τρία λεπτά ο Μικελτάτζε με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα. Στη φάση αυτή υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Εργοτέλη για φάουλ στο ξεκίνημα πάνω στον Ποζατζίδη. Στο 72’ ο Εργοτέλης φώναξε για χέρι του Βέρκερ, ενώ στο 76’ δοκάρι είχε και η Ξάνθη με τον Μυστακίδη.

Οι νικητές έχασαν στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη τον σκόρερ τους Μικελτάτζε.

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Διαμαντής (Ηπείρου) – Μάνος (Λάρισας)
4ος διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)
Κίτρινες κάρτες: Τσέλιος (38’), Δημούτσος (40’), Κοκκίνης (49’), Μικελτάτζε (77’ και 90+5’), Ποζατζίδης (83’), Μυστακίδης (90+6’)
Κόκκινη κάρτα: Μικελτάτζε (90+5’)

Ξάνθη (Μπάμπης Τεννές): Μπέντο, Τζούρμαν (46’ Θυμιάνης), Δημούτσος, Τ. Παπάζογλου, Μικελτάτζε, Πέτροβιτς (46’ Σχρόιεν), Σιατραβάνης, Θ. Παπάζογλου (65’ Μυστακίδης), Βέρκερ, Μπριλάντε (46’ Τσαμούρης), Εμπερτ (82’ Ντίνας).

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης, Μποτέ, Πέιος (81’ Κατσούρι), Τσέλιος, Αμπντουλαχί (72’ Κουατένγκ), Μανουσάκης (81’ Κωστανάσιος), Κοκκίνης (58’ Μπουτσάκης), Μπουρσέλης (58’ Κόνραντ).

 

ΕΜΦΑΤΙΚΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ

Στην κορυφή “έπιασε” τον Ιωνικό (που έχει ματς λιγότερο) ο Λεβαδειακός, που πέτυχε 4 γκολ μετά από το 70’ στη Ρόδο επικρατώντας με 4-0 του Διαγόρα! Για τους γηπεδούχους ήταν η 4η συνεχόμενη ήττα.

Στο 73’ ο προερχόμενος από τον πάγκο Κωστή με πλασέ από γύρισμα του Πολέτο άνοιξε το σκορ (0-1). Στο 83’ συνεργάστηκαν οι ίδιοι πρωταγωνιστές, από σέντρα του Πολέτο ο Κωστή με κεφαλιά έκανε το 0-2. Στο 89’ ο Πολέτο έφυγε μόνος απέναντι από τον Τσέλιο και δεν είχε πρόβλημα να πλασάρει για το 0-3, για να κλείσει το σκορ στο 90+5’ από σέντρα του Μυτίδη και σουτ του Θεοχάρη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook