Διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Δημήτρης Δρούτσας, την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη.

Τη Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου, στις 17:40 ο κ. Δρούτσας θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου θα προβεί σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ.

Την ίδια ημέρα, στις 19:30, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας θα παραθέσει στον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών δείπνο εργασίας στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Την Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου, ο κ. Δρούτσας θα επισκεφθεί τη Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου στις 09:00 θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής και Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Μάριο Καρογιάν.

Στις 09:45 θα έχει συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού, στις 10:20 με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Νίκο Αναστασιάδη, στις 11:00 με τον Πρόεδρο του ΚΣ ΕΔΕΚ, Γιαννάκη Ομήρου, στις 11:40 με τον Πρόεδρο του ΕΥΡΩΚΟ, Δημήτρη Συλλούρη και στις 12:15 με τη Γενική Γραμματέα του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, Ιωάννα Παναγιώτου.

Την ίδια ημέρα, στις 12:45, ο Υπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Κυπριανού θα παραθέσει γεύμα εργασίας στον κ. Δρούτσα στο Υπουργείο Εξωτερικών, όπου θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Ο κ. Δρούτσας θα αναχωρήσει από την Κύπρο το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook