Για λόγους ασφαλείας παρακαλούνται οδηγοί και πεζοί να μην χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο τμήμα μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών και να μην παραβιάζουν τις σημάνσεις, που θα υπάρχουν καθ’ όλο το 24ωρο

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, ανακοινώνεται ότι από την Πέμπτη, 1η Απριλίου 2021, πρόκειται να διακοπεί η  κυκλοφορία στην υπ’ αριθμ. 14 επαρχιακή οδό (Ρέθυμνο-Ρουσσοσπίτι), για δεκαπέντε ημέρες σε μήκος περίπου τετρακοσίων μέτρων πέριξ της μονής της Αγίας Ειρήνης Ρουσσοσπιτίου, προκειμένου να υλοποιήσει την μελέτη με τίτλο : «Αποκατάσταση ζημιών οδικών υποδομών και των συνοδών υδραυλικών έργων στο οδικό δίκυτο και τις υποδομές της Π.Ε. Ρεθύμνης». Υποέργο : Μελέτη αντιμετώπισης βραχοπτώσεων στο οδικό τμήμα Ε.Ο. 14 Ρέθυμνο - Ρουσσοσπίτι και συνδεόμενοι δρόμοι.

Για την υλοποίηση της παραπάνω μελέτης απαιτείται να πραγματοποιηθεί καθαρισμός των βραχωδών πρανών ανατολικά και δυτικά της μονής Αγίας Ειρήνης, από την υπάρχουσα βλάστηση. Επιπλέον θα γίνει καθαίρεση αποκολλημένων και επικινδύνων βράχων του πρανούς.

Για λόγους ασφαλείας παρακαλούνται οδηγοί και πεζοί να μην χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο τμήμα μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών και να μην παραβιάζουν τις σημάνσεις, που θα υπάρχουν καθ’ όλο το 24ωρο.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook