Η Επισκοπή προχώρησε σε σημαντική προσθήκη για την αμυντική της γραμμή, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννιώτη.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός ανήκει στον Παναιτωλικό και από πέρσι αγωνιζόταν δανεικός στον Καραϊσκάκη, αποτελώντας βασικό του στέλεχος μέχρι πρότινος στη Super League 2.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Έναν θηριώδη αμυντικό, τον Δημήτρη Γιαννιώτη ενέταξε στο δυναμικό της η ομάδα μας! Πρόκειται για τον ύψους 1.93μ. κεντρικό αμυντικό που έρχεται στο Ρέθυμνο έπειτα από συμφωνία με την ΠΑΕ Παναιτωιλικός.
Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Γιαννιώτη με την μορφή δανεισμού ως τον Ιούνιο του 2021 από την ΠΑΕ Παναιτωλικός.
Ο Γιαννιώτης είναι 22 ετών (έχει γεννηθεί στις 28/1/1999 στην πόλη του Αγρινίου). Ο υψηλόσωμος στόπερ (έχει ύψος 1.93μ.) έχει σημαντικές εμπειρίες από τα πρωταθλήματα της Super League όσο κυρίως στη Super League2.
To 2018-19 ανήκε στον Παναιτωλικό. Το 2019-20 πήρε μεταγραφή στην ΑΕ Καραϊσκάκης στη Super League2, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος.

Η ομάδα μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες.”

Δ. Γιαννιώτης: “Εξαιρετικό κλίμα”
Από τις πρώτες του κουβέντες, ο Δημήτρης Γιαννιώτης έδειξε έτοιμος να βοηθήσει καίρια για την ασφάλεια στα μετόπισθεν . “Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Επισκοπή. Θα δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της κι από εκεί και πέρα, να πετύχω και ‘γω τους δικούς μου.
Βρίσκομαι στην ομάδα μερικές μέρες, το κλίμα είναι εξαιρετικό και δεν βλέπω τη στιγμή να προσφέρω και ‘γω τις υπηρεσίες μου για ένα καλό ξεκίνημα που, θέληση όλων είναι να έχει διάρκεια”.

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook