Η ανάρτηση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας 2021.

Πάνω από 10 χιλιάδες δόσεις εμβολιασμού έχουν γίνει μέχρι στιγμής στο Νοσοκομείο Χανίων και το γεγονός αυτό “χαιρετίζει” με ανάρτησή του ο Διοικτηής του Νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας, ευχαριστώντας την ομάδα του εμβολιαστικού κέντρου και τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο  Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα στα Χανιά έχουν κάνει το εμβόλιο (πρώτη και δεύτερη δόση) πάνω από 31 χιλιάδες πολίτες και οι 11.533 εξ αυτών έχουν κάνει και τη 2η δόση. 

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

Χτίζοντας έναν πιο Δίκαιο, Υγιεστερο κόσμο για ΟΛΟΥΣ! Το μήνυμα του Π. Ο. Υ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους εργαζόμενους στον χώρο της Υγείας και ιδιαίτερα σε Όλους αυτούς τους υπέροχους εργαζόμενους μα πάνω απ όλα ανθρώπους του Νοσοκομείου μας που έχω την Μεγάλη Τιμή να Συνεργάζομαι!! Δηλώνω Περήφανος Διοικητής του ΓΝ Χανίων. Ενωμένοι θα Νικήσουμε την πανδημία. Σημ. Επειδή σήμερα ξεπεράσαμε τις 10.000 δόσεις εμβολιασμών στο ΓΝ Χανίων με μια συγκινητική συμμετοχή των πολιτών επιτρέψτε μου να ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες από την εξαιρετική ομάδα του εμβολιαστικου κέντρου!!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook