Το Σάββατο 10 Απριλίου στις Βούτες και την Δευτέρα 12 Απριλίου στην Ιεράπετρα

Έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) σε πεζούς θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10/04/2021 από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στις Βούτες Ηρακλείου.

Οι δειγματοληψίες θα διεξαχθούν στην αίθουσα της Κοινότητας, δίπλα από τον Ιερό Ναό της Παναγίας, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπως απεικονίζεται στον επισυναπτόμενο χάρτη. 

Επίσης έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) σε πεζούς θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 12/04/2021 από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στην Ιεράπετρα Λασιθίου.

Οι δειγματοληψίες θα διεξαχθούν στον χώρο πίσω από το Παλιό Δημαρχείο Ιεράπετρας (πλησίον του Δημοτικού Παρκινγκ), από τις 10:00 έως τις 13:00, όπως απεικονίζεται στον επισυναπτόμενο χάρτη

Η προσέλευση του κοινού που επιθυμεί να υποβληθεί στο τεστ είναι ελεύθερη.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους ή τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας και τον αριθμό του κινητού τηλέφωνου στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.

Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιούνται στους πολίτες μέσα σε λίγες ώρες.

Η δράση συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης, τους Δήμους Ηρακλείου και Ιεράπετρας, με τη συμβολή των Αστυνομικών Διευθύνσεων.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook