Ο σκηνογράφος με τον Δ/ντη παραγωγής της σειράς επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο για να  ζητήσουν την συνδρομή του προκειμένου να υπάρξει έγκαιρη και σωστή προετοιμασία για τα γυρίσματα της σειράς.

Στην παραδοσιακό χωριό Κριτσά του Δήμου Αγίου Νικολάου, θα πραγματοποιηθεί μέρος των γυρισμάτων της νέας τηλεοπτικής σειράς του Alpha που βασίζεται στο γνωστό βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη: “Σασμός”.

Σήμερα το πρωί (9/4), ο σκηνογράφος κ. Αντώνης Χαλκιάς με τον Δ/ντη παραγωγής της σειράς κ. Γιώργο Λυγγρή, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, για να  ζητήσουν την συνδρομή του, προκειμένου να υπάρξει έγκαιρη και σωστή προετοιμασία για τα γυρίσματα της σειράς.

Σε δήλωση του ο κ. Ζερβός, γνωστοποίησε ότι επικοινώνησε με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Εμμ. Μασσάρο, από τον οποίο ζήτησε να διευκολύνει τους συντελεστές της παραγωγής στα τηλεοπτικά γυρίσματα.

Θεωρώ – ανέφερε – ότι η Κρητική φιλοξενία, θα κερδίσει για μία ακόμα φορά την καρδιά των συμμετεχόντων. Εξ άλλου όπως ο ίδιος τόνισε, με τις παραγωγές που πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, συντελείται μια σοβαρή προβολή του τόπου, γεγονός που ικανοποιεί ιδιαίτερα τον Δήμο, αφού καταδεικνύει ότι ο Άγιος Νικόλαος, λόγω της φυσικής ομορφιάς και των δυνατοτήτων του, συνεχίζει να εμπνέει.

Να σημειώσουμε ότι η νέα σειρά του Alpha (200 επεισόδια), θα γυριστεί σε φυσικό περιβάλλον στην Κρήτη – εκεί όπου χτίζονται και τελειώνουν οι βεντέτες – και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Εξ άλλου όπως δήλωσε ο σκηνογράφος της σειράς κ. Αντώνης Χαλκιάς : “στην μυθοπλασία, επιλέγουμε χώρους που μπορεί να μην έχουν συμβεί ανάλογα γεγονότα (βεντέτα), αλλά η δυναμική τους αποδίδει κατά τον καλύτερο τρόπο το νόημα του βιβλίου.

Ψάχνουμε ένα τόπο, που φαίνεται σαν να βάλαμε ένα παιδί να παίξει πάνω σε μια ταράτσα χωρίς την θέα, έχοντας πάντα τον φόβο μην πέσει, αυτό ψάχνουμε”!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook