Για πολλούς η ασφάλιση αυτοκινήτου είναι μια δύσκολη και περίπλοκη υπόθεση – γι’αυτό απευθύνονται στον ασφαλιστή τους ο οποίος αναλαμβάνει τα πάντα γι’αυτούς και απλά τους ενημερώνει το ποσό που πρέπει να πληρώσουν για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Γιατί όμως να μην πάρετε τον έλεγχο της ασφάλειας στα χέρια σας και να εξοικονομήσετε σημαντικά χρήματα απλά κάνοντας 1-2 έξυπνες αλλαγές;

Εδώ στο Flashnews.gr σας έχουμε ετοιμάσει έναν πλήρη οδηγό, ώστε να ασφαλιστείτε άμεσα με το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος και φυσικά εύκολα, δίχως περίπλοκες διαδικασίες.

Ξεκίνα και σύγκρινε τιμές online!

Στην εποχή της ψηφιοποίησης και της τεχνολογίας, οι μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες καθώς και ασφαλιστικά γραφεία, είναι online και παρέχουν direct τις υπηρεσίες τους!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορείτε πολύ εύκολα να αναζητήσετε τιμές για τα προγράμματα που σας ενδιαφέρουν και να κάνετε τη δική σας έρευνα αγοράς.

Στην Ελλάδα υπάρχουν παραπάνω από 40 ασφαλιστικές εταιρείες – οπότε σίγουρα δεν αποτελεί εύκολη επιλογή το να επισκεφθείτε 40 διαφορετικές ιστοσελίδες και να λάβετε προσφορές από τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Γι’αυτό το λόγο, μπορείτε να κάνετε εύκολα και αυτόματα σύγκριση τιμών στην ασφάλεια αυτοκινήτου μέσα από την ιστοσελίδα του Asfaleies24.gr

Επισκέπτεστε την ιστοσελίδα, εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία (ηλικία οδηγού, τόπος διαμονής, έτη διπλώματος, στοιχεία οχήματος, κ.α.) και μέσα σε μόλις 1 λεπτό έχετε στην οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή σας, τις προσφορές από παραπάνω από 25 ασφαλιστικές εταιρείες!

Δίχως κόπο και δίχως να ψάχνετε μία-μία τις ασφαλιστικές εταιρείες, το Asfaleies24 σας παρέχει online σύγκριση τιμών για να βρείτε τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου!

Στα αποτελέσματα της αναζήτησης θα δείτε αναλυτικά τόσο τις τιμές, προσωποποιημένες για το δικό σας όχημα όσο και τις αντίστοιχες καλύψεις που προσφέρουν οι εταιρείες.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή καθώς μπορεί μια εταιρεία να σας φαίνεται ίσως πιο ακριβή, όμως οι παροχές της μπορεί να είναι περισσότερες και για εσάς ίσως αναγκαίες!

Ευκολία και διαφάνεια

Κάνοντας σύγκριση τιμών online πέρα ότι κερδίζετε σημαντικά χρήματα – έως και 40% στα ετήσια πακέτα ασφάλισης – έχετε και πλήρη διαφάνεια των τιμών από όλες τις εταιρείες.

Ένα ασφαλιστικό γραφείο μπορεί να σας προτείνει μόνο 4-5 εταιρείες που συνεργάζεται – όμως σε μια ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες ασφαλιστικές εταιρείες κι έτσι έχετε πολύ μεγαλύτερη διαφάνεια στην έρευνα αγοράς σας.

Πέρα όμως από τις τιμές, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, συγκρίνετε και καλύψεις μεταξύ των εταιρειών.

Αν αναζητάτε μια βασική ασφάλιση αστικής ευθύνης με εξτρά υπηρεσίες όπως νομική προστασία, θραύση κρυστάλλων, οδική βοήθεια ή και άλλες παροχές, τότε οι τιμές στις ασφάλειες αλλάζουν.

Προσθέτοντας τις παροχές που επιθυμείτε, θα δείτε άμεσα τις νέες τιμές που σας προσφέρουν οι εταιρείες.

Οπότε επιλέξτε εξ’αρχής τις παροχές που σας ενδιαφέρουν, ώστε να δείτε άμεσα την τελική τιμή του ασφαλιστηρίου που θα πρέπει να πληρώσετε.

Μπορεί μια ασφαλιστική να είναι φθηνότερη στη βασική ασφάλεια όμως προσθέτοντας εξτρά καλύψεις όπως οδική βοήθεια και θραύση κρυστάλλων, μπορεί να γίνεται ακριβότερη έναντι μιας άλλης εταιρείας!

Ειδικές εκπτώσεις

Μην ξεχνάτε όταν επιλέγετε μια ασφάλεια αυτοκινήτου online, να επιλέξετε τις ειδικές εκπτώσεις αν είστε δικαιούχος.

Συνήθως οι ασφαλιστικές προσφέρουν έκπτωση στους δημόσιους υπαλλήλους καθώς και στους υπαλλήλους των σωμάτων ασφαλείας (αστυνομία, στρατό, πυροσβεστική).

Επίσης, υπάρχει περίπτωση να δικαιούστε έκπτωση αν έχετε παραπάνω από ένα όχημα στην ίδια ασφαλιστική καθώς και αν συνδυάσετε διαφορετικές υπηρεσίες, από την ίδια εταιρεία – όπως για παράδειγμα μια ασφάλεια αυτοκινήτου με μια ασφάλεια υγείας.

Εξτρά υπηρεσίες που μπορείτε να προσθέσετε

Καθώς διαμορφώνετε εσείς στην ουσία το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, με τις καλύψεις που επιθυμείτε, μπορείτε να προσθέσετε αρκετές εξτρά υπηρεσίες έτσι ώστε να καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες που έχετε.

Η υποχρεωτική από το νόμο ασφάλιση είναι η αστική ευθύνη έναντι τρίτων – αυτό είναι υποχρεωτικό για όλες τις ασφάλειες.

Από ‘κει και πέρα εσείς μπορείτε να προσθέσετε καλύψεις όπως θραύση κρυστάλλων, μερική/ολική κλοπή του αυτοκινήτου σας, ιδίες ζημιές (μικτή ασφάλιση), νομική προστασία, προστασία από ανασφάλιστο, κ.α.

Η πιο σημαντική ίσως κάλυψη που πρέπει να έχετε είναι η οδική βοήθεια. Συνήθως οι εταιρείες σας παρέχουν δωρεάν οδική μόνο σε περίπτωση ατυχήματος – π.χ. για να ρυμουλκηθεί το όχημά σας.

Καλό θα είναι να προσθέσετε εξτρά οδική κάλυψη για οποιαδήποτε στιγμή τη χρειαστείτε, καθώς οι τιμές για οδική βοήθεια εκτός του ασφαλιστηρίου σας, έχουν τεράστια διαφορά.

Σκεφθείτε πως σε συνδυασμό με την ασφάλεια σας, η τιμή για οδική θα είναι περίπου 1-2€ / μήνα – από την άλλη, αν χρειαστείτε οδική σε μια περίπτωση ανάγκης και δεν την έχετε στο ασφαλιστήριο, θα πληρώσετε περίπου 60-80€ για μια συνδρομή επί τόπου!

Πως ξεκινάω για να ασφαλιστώ οικονομικά

Το πρώτο βήμα είναι να πάρετε μια προσφορά για ασφάλεια αυτοκινήτου εδώ και αφού συμπληρώστε τα στοιχεία σας, άμεσα θα δείτε στην οθόνη της συσκευής σας τις προσφορές των εταιρειών και ταυτόχρονα τις καλύψεις που προσφέρουν.

Αφού επιλέξετε ασφαλιστική, πληρώνετε online το συμβόλαιο και το παραλαμβάνετε εντός 5 λεπτών στο email σας!

Το εκτυπώνετε και το όχημά σας είναι άμεσα ασφαλισμένο – τόσο εύκολη διαδικασία που μπορεί να σας εξοικονομήσει έως και 40% στα ετήσια πακέτα ασφάλισης.

Η όλη διαδικασία γίνεται αυτόματα ενώ αν χρειαστείτε οποιαδήποτε υποστήριξη, οι πιστοποιημένοι σύμβουλοι είναι online για κάθε σας βοήθεια!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook