“Μη Ρωτάς” είναι το Νέο τραγούδι του Νεκταριου Κλωστράκη σε συνεργασία με την Μαρία Γκούβα και τον Γιάννη Θεοδωράκη.

Κυκλοφορεί επίσημα απο την Crete Records στις 30.04.2021 σε καθε ηλεκτρονικη πλατφορμα σε κάθε γωνιά της γης!

Το τραγούδι ντύνει μουσικά ο σπουδαίος Κρητικός συνθέτης και Μουσικός Νεκτάριος Κλωστράκης, ενώ φωνητικά με την εντυπωσιακή φωνή της, η Μαρία Γκούβα η οποία δίνει ζωή και αναπνοή στους στίχους του πιό διάσημου Κρητικόυ Στιχουργού, Γιάννη Θεοδωράκη!

Ο Νεκτάριος Κλωστράκης είναι από τους λίγους συνθέτες και παραγωγούς που αναζητά και διαλέγει να δουλέυει και να στηρίζει νέους και ταλαντούχους τραγουδιστές και μουσικούς. Έτσι και αυτή τη φορά διάλεξε τους καλύτερους και τους πιό ταλαντούχους να πλαισιώσουν την νέα καλλιτεχνική του δημιουργία που ονομάζεται “Μη Ρωτάς”. 

Η υπέροχη φωνή της Μαρία Γκούβα, “ξεπλένει από την ψυχή μας την σκόνη της καθημερινότητας” (Berthold Auerbach  συγγραφέας).

Η Μαριά Γκούβα γεννημένη στην Άρτα στις αρχές της χιλιετίας, αριστούχος σπουδάστρια του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, παίζει κανονάκι και τραγουδά απο πολύ μικρή ηλικία και έχει πάρει μέρος σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Ήπειρο, ενώ τον τελευταίο χρόνο διασκευάζει παραδοσιακά και έντεχνα τραγούδια, ενώ παράλληλα σχεδιάζει την κυκλοφορία του πρώτου της ολοκληρωμένου δίσκου! 

Σε αυτό το τραγούδι η συμμετοχή του Γιάννη Θεοδωράκη με τους στίχους του μας οδηγεί να ξαναγαπήσουμε ή να συνεχίσουμε να αγαπάμε ό,τι θεωρούμε ότι μας έχει εγκαταλείψει! Μια δήλωση πραγματικής αγάπης και πιστότητας που πραγματικά λείπει απο τις ζωές όλων μας!

Σε ευχαριστούμε Γιάννη! Σας Ευχαριστούμε Crete Records Management.

Το βίντεο κλιπ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook