Η Ξένια Πρεζεράκου, αδελφή της Έρρικας Πρεζεράκου και μητέρα της 7χρονης Αναστασίας που παλεύει με μία σπάνια επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο, συγκλονίζει με νέα της ανάρτηση στο Facebook.

Πρόκειται για ανάρτηση που έκανε πριν από δύο ημέρες, με αφορμή τα γενέθλια της ίδιας την ώρα που η 7 ετών κόρη της δίνει τη δική της μάχη . «Έχω τα γενέθλια μου, γίνομαι 43. Όταν ήμουν μικρή μέχρι περίπου τα 26 μου βρισκόμουν συχνά πυκνά σε νοσοκομεία. Βλέπεις είχα έναν πατέρα ήρωα που πολεμούσε με την υγεία του 26 τουλάχιστον χρόνια. Είχα μια μητέρα που πάλεψε και νίκησε ευτυχώς τον καρκίνο», αναφέρει αρχικά.

«Αγριεύω σε όποιον τολμήσει να μου πει ότι το παιδί μου δεν έχει ευκαιρία»
Και συνεχίζει: «Μέχρι τότε σαν παιδί έφηβη και μετά νέα κοπέλα είχα ζήσει πολύ μέσα στα νοσοκομεία. Έβλεπα την οικογένεια μου συχνά στα νοσοκομεία να κλαίμε, να γελάμε, να τρώμε στα σκαλιά του λαϊκού νοσοκομείου, να προσπαθούμε να φέρουμε Άγιο Φως από το παρεκκλήσι στο δωμάτιο. Από τότε μέχρι φέτος δεν ξαναπήγα ποτέ, ούτε απ' έξω δεν περνούσα από τα νοσοκομεία. Ένιωθα ότι πρέπει να προσέξω, να είμαι υγιής να μην το ξαναζήσω αυτό. Ένιωθα ευάλωτη».

«Φοβόμουν τα νοσοκομεία, νόμιζα ότι δεν θα άντεχα ούτε μια μέρα ακόμη εκεί. Δεν είμαι ευάλωτη όμως τελικά , όπως νόμιζα γιατί 7 μήνες πολεμάω με όλους. Ματώνω στους διαδρόμους, αγριεύω σε όποιον τολμήσει να μου πει ότι το παιδί μου δεν έχει ευκαιρία, δείχνω τα δόντια μου, δαγκώνω. Δεν ξέρω τι θα γίνει, πώς μου τα έφερε έτσι η ζωή, πώς με προετοίμασε αλλά είμαι έτοιμη θάνατε, σε κοιτάω στα μάτια. Θα πεθάνεις πρώτος», καταλήγει στο post της στο Facebook για την 7χρονη κόρη της.

Σήμερα έχω τα γενέθλια μου γίνομαι 43 , όταν ήμουν μικρή μέχρι περίπου τα 26 μου βρισκόμουν συχνά πυκνά σε νοσοκομεία...

Pubblicato da Prezerakou Xenia Dharam Atma su Venerdì 16 aprile 2021

Πηγή: iefimerida.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook