Η Cindy Crawford ανήκει στην ελίτ των top models των 90’s. Θεωρείται πλέον θρύλος και τα βήματά της ακολουθεί με επίσης μεγάλη επιτυχία η κόρη της, Kaia.

Η Cindy πολύ συχνά αποκαλύπτει σε συνεντεύξεις της αλλά και σε post όλες τα μυστικά της ομορφιάς της. Στα 55 της άλλωστε παραμένει πανέμορφη και δροσερή.

Αποδέχεται το πέρασμα του χρόνου ο οποίος της φέρεται με απίστευτη καλοσύνη. Επίσης έχει δηλώσει πως επενδύει στα προϊόντα περιποίησης αφού είναι τα μόνα που μπορούν να κρατήσουν το δέρμα της στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Υποστηρίζει πως οι γυναίκες που ανήκουν στην κατηγορία 50+ είναι καλύτερο να επιλέγουν κραγιόν ή μάσκαρα super οικονομικά αλλά να επιλέγουν μια κρέμα ημέρας, νύχτας ή αντηλιακό από το αγαπημένο τους brand κι ας είναι λιγάκι πιο ακριβά. Αξίζει τον κόπο. 

Επίσης, όπως και πολλές celebrities ακόμη, αγαπάει πολύ τις DIY συνταγές. Υπάρχει μάλιστα μία στην οποία ορκίζεται.

Πρόκειται για ένα spray ενυδάτωσης που φτιάχνει μόνη της και θεωρεί σχεδόν θαυματουργό. Χρειάζεται 2 μόνο υλικά που έχετε όλες σας. Και πιο συγκεκριμένα αναμειγνύει νερό με γάλα.

Τα βάζει μέσα σε ένα μπουκάλι με vaporisateur, τα αναμειγνύει καλά και απλώνει το spray σε όλο της το πρόσωπο κάθε φορά που νοιώθει το δέρμα της αφυδατωμένο και θαμπό.

Μην ξεχνάτε πως το γάλα περιέχει βιταμίνες Α και Β6 που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και προσφέρουν άμεση ενυδάτωση ενώ παράλληλα λειαίνουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Όσον αφορά στο νερό, γνωρίζεται όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες. Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να πάτε τώρα αμέσως στην κουζίνα σας και να φτιάξετε το μαγικό spray της Cindy.

faysbook.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook