Χρόνος ρεκόρ! Μια μόνο μέρα άντεξε το έργο συντήρησης που έκανε η περιφέρεια στα Χανιά

Ειδοποιήσεις είχαν εκδοθεί εδώ και ημέρες για τη διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από τη γέφυρα μπέλεϋ που συνδέει τα Χανιά με τον Αλικιανό. Οι εργασίες που είχε ανακοινώσει η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων θα πραγματοποιούνταν από τις 23 μέχρι τις 24 Απριλίου προκειμένου να γίνουν εργασίες συντήρησης στη γέφυρα.

Οι εργασίες προέβλεπαν να πέσει άσφαλτος στη γέφυρα, προκειμένου σύμφωνα με πληροφορίες και να αποφευχθεί ο συνεχής θόρυβος που παραγόταν από τη διέλευση των οχημάτων πάνω στα ξύλα της γέφυρας και να μην απαιτείται η συχνή συντήρηση και αποκατάσταση των ξύλων.

Οι εργασίες συντήρησης όμως ήταν τόσο…. πετυχημένες που τώρα πρέπει να κάνουν νέες εργασίες συντήρησης πάνω στις χθεσινές εργασίες συντήρησης!

Ο λόγος είναι ότι τη μια μέρα έστρωσαν άσφαλτο και την αμέσως επόμενη η άσφαλτος έσκασε και ράγισε και έσπασε σε αρκετά σημεία, προκαλώντας φυσικά μεγάλο σχολιασμό για τον τρόπο με τον οποίο έγινε το έργο με ευθύνη της περιφερειακής ενότητας.

Το έργο πέρα από την… επιτυχία της ασφάλτου, περιελάμβανε και τη δημιουργία δυο σαμαριών στην άνοδο και δυο στην κάθοδο τα οποία σύμφωνα με αναγνώστη είναι τόσο μεγάλα που τα περνάει μόνο τρακτέρ!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook