“Εκστασιασμένος” ο σπουδαίος Βρετανός σεφ από το πανέμορφο λιμάνι των Χανίων!

Ο σπουδαίος Βρετανός σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ δεν θα μπορούσε να παραλείψει να κάνει γυρίσματα για την τηλεοπτική του εκπομπή με φόντο το πανέμορφο Ενετικό λιμάνι Χανίων.

Η απόλυτα οργανωμένη παραγωγή της εκπομπής του αφιέρωσε το απόγευμα της Τρίτης (4/5) όλα τα γυρίσματα της στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων και συγκεκριμένα έξω από το μοναδικής ομορφιάς Κέντρο Αρχιτεκτονικής  Μεσογείου.

Ως γνωστόν, ο γνωστός σεφ και τηλεοπτικός μάγειρας, βρίσκεται μαζί με συνεργείο στα Χανιά κάνοντας γυρίσματα για την τηλεοπτική του εκπομπή.

Η παραμονή του στα Χανιά διήρκεσε μόλις 2 ημέρες καθώς το ταξίδι του συνεχίζεται στην υπόλοιπη Ελλάδα. Συνολικά στη χώρα θα παραμείνει για 15 ημέρες.

Σε ό,τι αφορά τα Χανιά έχει επισκεφθεί τον Μπάλο στην Κίσαμο, ενώ σήμερα το πρωί επισκέφθηκε την πλατεία της Σπλάντζιας., ενώ δεν παρέλειψε να πάει για γύρισμα στην μπουγάτσα Ιορδάνη με τον ίδιο να μπαίνει στα ενδότερα θέλοντας να μάθει τα μυστικά της χανιώτικης μπουγάτσας.

Δείτε το σχετικό αποκλειστικό ρεπορτάζ του Flashnews.gr

Υπενθυμίζεται επίσης ότι τα εστιατόρια του Γκόρντον Ράμσεϊ έχουν βραβευτεί με 16 αστέρια Michelin. Το πιο χαρακτηριστικό του εστιατόριο, το Restaurant Gordon Ramsay στο Τσέλσι του Λονδίνου, έχει στη κατοχή του τρία αστέρια από το 2001.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Flashnews.gr: