Το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών του Δ. Χανίων ενημερώνει ότι με την τελευταία κοινή Υπουργική απόφαση παρατείνεται λόγω της πανδημίας covid 19 η θητεία των συμβουλίων όλων των οργανώσεων ως τις 30 Ιουνίου 2021.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

Πρακτικά αυτό σημαίνει έως το τέλος του σχολικού έτους 2020-21. Άρα τα τρέχοντα ΔΣ των Συλλόγων Γονέων καλούνται εφόσον δεν παραμένει μετά το πέρας της σχολικής χρονιάς κανένα ενεργό μέλος να παραδώσουν το υλικό (βιβλία, ταμείο, σφραγίδα) στον Διευθυντή του σχολείου εντός σφραγισμένης συσκευασίας και ο απερχόμενος πρόεδρος αναλαμβάνει την ευθύνη να παρίσταται στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, προκειμένου να γίνει ο απολογισμός και να παραδοθεί το υλικό, όποτε αυτή προκηρυχθεί.

Οι Δντες (εφόσον δεν υφίσταται ΔΣ) ή τα εναπομείναντα μέλη των ΔΣ θα πρέπει να προκηρύξουν την Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση σύμφωνα με τα ισχύοντα το συντομότερο δυνατό μετά την έναρξη του επόμενου σχολικού έτους. Η Ένωση θα προσφέρει εφόσον της ζητηθεί κάθε βοήθεια προκειμένου η διαδικασία να είναι καθ’ όλα σύννομη και νομότυπη.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook