Οι εκρηκτικές ύλες βρέθηκαν στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε

Τελευταία ενημέρωση 22:45

Μια απίστευτη υπόθεση αποκαλύφθηκε στην διάρκεια τυπικών αστυνομικών ελέγχων από τα ΤΑΕ Μεσαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες  οι αστυνομικοί στην διάρκεια ελέγχων στον δρόμο Μοιρών Πόμπιας σταμάτησαν ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο και όταν είπαν στον οδηγό να ανοίξει το πορτμπαγκάζ δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Το πορτμπαγκαζ του αυτοκινήτου ήταν γεμάτο με εκρηκτικές ύλες (ζελατοδυναμίτιδα και δυναμίτιδα) οι οποίες ήταν πάνω από 40 κιλά!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο οδηγός αποκάλυψε πως είναι αστυνομικός και μάλιστα αρχιφύλακας, ενώ ανέφερε πως δεν γνώριζε την ύπαρξη των εκρηκτικών.

Στην συνέχεια και στο Αστυνομικό Τμήμα που οδηγήθηκε, εμφανίστηκε συγγενικό του πρόσωπο που ανέλαβε την ευθύνη για τα εκρηκτικά και επίσης συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

“Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς δύο ημεδαποί εκ τον οποίων ο ένας αστυνομικός, διότι σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο σε Ι.Χ αυτοκίνητο βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα εκρηκτικής ύλης συνολικού βάρους 42,5 κιλών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ για τον αστυνομικό θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διοικητική διαδικασία.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook