Στην θλίψη και το πένθος βυθίστηκε η Κρήτη με την 44χρονη Γλυκερία να δίνει γενναία μάχη αλλά τελικά να φεύγει από την ζωή.

Όπως έγραψε νωρίτερα το Flashnews.gr, η άτυχη γυναίκα που εμφάνισε θρομβωτικό επεισόδιο μετά τον εμβολιασμό της με Astra Zeneca, ήταν εγκεφαλικά νεκρή και τελικά άφησε την τελευταία πνοή της αφήνοντας πίσω της τρία ανήλικα παιδιά. 

Η νεαρή κοπέλα που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα με την περιπέτεια, που έζησε λίγα 24ωρα μετά τον εμβολιασμό της, πάλεψε γενναία ωστόσο εξαρχής η κατάσταση της θεωρήθηκε δύσκολη και κρίσιμη.

Το πρωί της Δευτέρας οι συγγενείς της ενημερώθηκαν πως ήταν εγκεφαλικά νεκρή και τελικώς λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία πνοή της στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η παράταξη “Ηράκλεια Πρωτοβουλία” με την οποία η Γλυκεαρία ήταν υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Ηρακλείου το 2019.

Την δήλωση υπογράφουν η πρόεδρος Αννα Παπαχρονάκη, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Περιουσίας Μανόλης Βασιλάκης και τα μέλη της Συντονιστικής επιτροπής της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας,

Αναλυτικά:

Γλυκερία… Έφυγες αγαπημένη  μας…

Μας πονάει πολύ, αυτή  η απουσία σου… τόσο νωρίς…

Καλό ταξίδι… με τις προσευχές όλων μας… όλης της Ελλάδας… και  τους Αγγέλους… 

Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΓΝΗ

Με ιδιαίτερη θλίψη αναφέρουμε ότι μετά από πολυήμερη μάχη την κατάληξη της ασθενούς Μ.Ε. 44 ετών στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται στις 30/5/2021 και ώρα 23.05 ως ώρα πιστοποίησης εγκεφαλικού θανάτου.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για την απώλεια της και ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και κουράγιο σε όλη την οικογένεια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook